Jump to content

dii

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dii

    molim pomoć

    pa i ne znam...ništa mi to nije jasno... kod njega ništa nije nađeno, nitko ga ne tereti, imaju samo nešto što su našli u JAVNOM prostoru...sada valjda hoće to njemu na teret stavit...nadam se da će se što prije završiti...
  2. dii

    molim pomoć

    hej... puno ti hvala... užasno mi je to što već 4 tjedna se nismo ni čuli! još nije potpisano odobrenje za telefon da me može zvati, a vidjeti ga ne mogu nikako... i još znajući da to tako dugo traje, ukratko, za poludit... ovo je pakao, definitivno... danas je bilo prvo istražno ročište i također nisu pozvani svi svjedoci, ni pola ustvari što je katastrofa...a poznavajući naš sustav to će ići jakoo sporo..
  3. dii

    molim pomoć

    da, svjedok sam samo zato što sam mu cura i što sam bila s njim kada su došli doma. znam to za svjedočenje samo ja im stvarno nemam šta za reći.
  4. dii

    molim pomoć

    hej.. prvo hvala.. a sad.. znači da optužnica ustvari još nije podignuta? s obzirom da koliko znam nisu pozvani svi koji bi po nekoj logici trebali biti pozvani kao svjedoci što to znači? da će se održavati još istražnih ročišta? a tek onda optužnica? koliko to otprilike traje? nemam status izvanbračne supruge, ali praktički sam živjela s njime, znači li to šta? znam, puno pitanja, ali bila bih ti jako zahvalna ako mi možeš pomoći.. hvala
  5. dii

    molim pomoć

    Dečko mi je uhićeh i pritvoren zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 173 st 2 KZ. Protiv njega se provodi istraga. Dobila sam poziv za istražno ročište kao svjedok. Što točno znači to istražno ročište? Molim vas što više podataka o bilo čemu u vezi ovoga što sam napisala. Značenje članka znam... ...još bih samo napomenula da sam pročitala u prethodnim pitanjima odgovore za to što je istražno ročište, no nije mi posve jasno, nekako mi se čini kao drugačije za svaki drugi postupak...nejasno... Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija