Jump to content

istima

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pošli smo do osiguranja, no, bila je neradna subota. Ovo sa policijom ću provjeriti. Dobio sam volju gospodinu svakako pokazati da se bezobrazluk ne isplati.
  2. Policija se poziva (i dužna se pojaviti) samo ako: ima ozljeđenih ili je materijalna šteta veća (preko 100.000 kn) ili neki od učesnika odbije popuniti izvješće, to jest, udalji se sa mjesta nezgode ne popunivši izvješće .....?
  3. Imao sam sudar sa manjom (ali ne neznatnom)materijalnom štetom. Vozač drugog vozila se složio sa tim da je skrivio nezgodu. U skladu sa tim smo popunili i potpisali Europsko izvješće. Vidljivo je oštećeno samo moje vozilo. Prijavio sam štetu njegovom osiguranju (i predao im moj primjerak izvješća). Na osiguranju mi rekoše da će moj zahtjev riješiti čim se njihov osiguranik izjasni o događaju i podvrgne svoje vozilo pregledu. No tip izgleda ne želi to učiniti. Meni je rekao da je on to već učinio, potom je isključio mobitel i ne mogu ga dobiti ni na fiksni telefon.... a osiguravatelj tvrdi da se nije odazvao na njihov poziv. Što je meni činiti. Zar je zbilja na meni da ga stižem i moljakam... i da nadoknada moje štete ovisi o njegovoj dobroj volji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija