Jump to content

tombi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. već šest mjeseci sam na bolovanju radi se o profesionalnoj bolesti, imam 27god.staža,koliko bi iznosila mirovina ukoliko se odlučim na mirovinu napominjem da mi je prosjek plaće 6000kn zadnjih 15god.i dali imam pravo na otpremninu.cigo1 pomagaj
  2. tombi

    molim savjet

    Molim vas da mi pomognete, naime nakon raskida ugovora o kupnji stana prodavatelji su nam bili dužni vratiti sav novac koji smo uplatili za kupnju nekretnine, međutim oni su odugovlačili sa isplatom da bi na kraju završili na sudu. Naime mi smo ih tužili, a oni su uputili prigovor. Zanima nas koja je sad procedura i koliko to može trajati, po ugovoru o raskidu oni su nas trebali isplatiti u roku od 60 dana. Unaprijed hvala!
  3. Molim vas da mi pomognete, naime nakon raskida ugovora o kupnji stana prodavatelji su nam bili dužni vratiti sav novac koji smo uplatili za kupnju nekretnine, međutim oni su odugovlačili sa isplatom da bi na kraju završili na sudu. Naime mi smo ih tužili, a oni su uputili prigovor. Zanima nas koja je sad procedura i koliko to može trajati, po ugovoru o raskidu oni su nas trebali isplatiti u roku od 60 dana. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija