Jump to content

ajzak22

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ajzak22

    TTO

    aha..shvačam samo jos jedno pitanje.. što bi se desilo u slucaju da se ni ne pojavim na sudu.. tj. da bude rijč oštećenika protiv riječi okrivljenika, kakv bi rasplet tu mogao očekivati?
  2. ajzak22

    TTO

    pozdrav svima e ovako u mom slucaju radi se o tučnjavi koja je završila s slomljenim nosom (tto). na sud sam pozvan kao svijedok. Moram napomenuti da na sudu nemogu reci istinu tj optuziti odredjene ljude isto tako mogu odmah iskljuciti prijavljivanje zastrasivanja policiji. Mogu li biti osuđeni samo na temelju iskaza oštečenih ili je potreban i nepristran svjedok?
  3. aha.. a kako je moguce da mi dokazu posjedovanje droge i prodaju ako je nisu ni nasli... mislim, po toj logici svatko moze biti osuđen za ovo kazneno djelo na osnovu necijeg iskaza...
  4. Evo jedna hipotetska situacija... Npr. da sam ja diler droge i da jedna od mojih "mušterija" padne s tom drogom i kaze policiji da sam joj ja prodao drogu. Nato policija dolazi meni kuči ali ne nalazi nista ilegalno... moje je pitanje dali je moguce dici kaznenu prijavu protiv mene, bez pronalaska droge kod mene kao dokaza, tj dali je moguce dici prijavu samo na temelju necijeg iskaza?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija