Jump to content

Sunny123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani! Zaposlena sam u školi na neodređeno pod uvjetom da u roku od dvije godine položim onu pedagošku razliku i državni ispit. E sad... Godinu dana mi je već prošlo jer sma bila na porodiljnom dopustu, sada se vraćam raditi. Zanima me što bi se dogodilo u slučaju nove trudnoće i novog odlaska na porodiljni jer bi te dvije godine roka za ispunjenje uvjeta prošle a ja ne bih to ispunila zbog porodiljnog, da li se to računa kao neka olakotna okolnost ili mi mogu dati otkaz? Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima!!!
  2. Molim za savjet hitno!! U neposrednoj blizini naših kuća počeli su radovi za postavljanje odašiljača mobilnog operatera visokog 40 m. Kako se možemo boriti protiv toga, kome se obratiti?? Nitko nije tražio našu suglasnost, općina nas je izigrala, ima li jš nade?
  3. Molim sve koji bi mi znali reći malo više o ovoj situaciji. Iznajmljujem stan, kakva je procedura ako se stan koristi kao neki uredski prostor. Gdje i kome se to prijavljuje, jesu li neki veći izdatci za plaćanje nego ako je stan za stanovanje? Što je s ugovorom o najmu stana, jel ima netko neki primjer? Što mislite je li pametnijeiznajmiti nekim stanarima ili za ured. Molim vas ako može hitno odgovor! Hvala svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija