Jump to content

alinco

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je alinco objavio

  1. MOJ GOSPODINE JA SVE PLAĆAM A ŠTA MOGU KAD SAM U OVOJ HEBENOJ ŠUGAVOJ DRŽAVI OSTALA BEZ POSLA PA SAD NE MOGU NIŠTA PLATITI,TAR TI MISLIŠ DA JA NE BI VOLJELA RADITI I PREHRANITI SVOJE DIJETE,JA NISAM REKLA DA TO NE ŽELIM PLATITITI NEGO SAM PITALA ZBOG IZNOSA KOJI SAM VEĆ PLATILa A ONI MI GA STAVILI U OVHU ŠTA DA RADIM ZBOG TOGA I SAMO ME ZANIMALO DA LI JE PROŠLA ZASTARA JER ZAŠTO BI PLAĆALA AKO JE A VI GOSPODINE SIERA SIGURNI IMATE PLAĆU OD 6000 KUNA I VIŠE KAD TAKO GOVORITE,JA JA PLAĆAM SVE OD RTV PRETPLATE KOJU U MOM SUSJEDSTVU 80 POSTO NJIH NE PLAĆA, ONDA SVE DRUGE GLUPOSTI KOJE MENI SUSJEDI KAŽU MA ŠTA KOJE MI TI TO NIŠTA NE PLAĆAMO,ETO ZBOG TAKVIH NAM DRŽAVA IDE U PROPAST MOJ DRAGI GOSPODINE SIERA1

  2. dospijeće neplačenih računa je bilo 15.12.2007.a ovršni prijedlog je pokrenut 25.09.2008,a sad mi dolazi prijedlog za izdavanje rješenja o ovrsi a prvi put je bilo prijedlog za ovrhu i sad prije 4 dana su mi došli kući uručiti ovrhu i rekli su mi da šta imam od tehnike da mogu napisati tv,video,dvd to znači da idući put dlaze u ovrhu kuči plijeniti i sad ne znam šta da radim dalje?

  3. Ugovor je bio od 10.05.2007. i ugovor jr bio potpisan na 24 mjeseca,kada ja nakon 3 mjeseca korištenja to je bio homebox nešto slično kao linija max adsl jer su mi dolazili ogromni računi i od kada sam prešla na t com sve je u redu,ja sam raskinila ugovor ali je trebalo do kraja ugovora platiti sve račune,kako sam u međuvremenu ostala bez posla i ja i suprug plačali smo koliko smo mogli i u međuvremenu na to i zaboravili i oni šalju ovrhu i to ima i zna neke račune koji su plačeni!

  4. Poštovani! Dobila sam prijedlog za izdavanje rješenja o ovrsi za vip račun!

    Zadnji račun je plaćen u 12 mjesec 2007 godine.

    Zanima me da li je nastupila zastara i ako nije šta da radim dalje,da li da napišem žalbu na to rješenje?

    Hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija