Jump to content

Lega93

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. Zng-a, ništa ja nisam zabrijao,ja sam samo ukazao na nepravdu koja je učinjena ročnicima koji su služili vojni rok za vrijeme rata a ne nakon rata. Ti naravno imaš pravo na svoj stav kako sam pročitao u jednom od tvojih postova zalažeš se i za stranku branitelja(vjerovatno imaš svoj razlog i interes za to),a vidiš meni je to smiješno.Pozdrav.
  2. Zng-a, u tomu i jest stvar, a to je da je svatko onaj tko je u vrijeme rata stajao sa puškom ispred kakve zgrade i doslovno držao stražu,dobio braniteljski status baš zbog toga što je tu zgradu čuvao za vrijeme rata,kako si mi objasnio definiciju branitelja, branitelj=netko tko nekoga brani, pa koga je branila recimo nekakva čistačica,da li i tu vrijedi ovo metla=čistačica=braniteljski status vojnik=redovan vojnik=pušiona
  3. Hvala Duro, jos jedna nepravda u nizu nepravdi,ako ništa ostale su mi slike iz rata. Mislim da je netko kao redovan vojnik tih ratnih godina definitivno zasluzio status branitelja,samim tim što je bio pod oružjem. Ako cemo dijeliti branitelje po zaslugama onda možemo i ovako: Netko je bio u rovu, tenku i izravno ukljucen u borbe a netko je dovozio granate, hranu itd, a netko je radio u skaldištu, razlike su očite a status isti.
  4. Planina, Hvala ti na odgovoru. Mislim da bih onda trebao imati pravo na braniteljski status s obzirom da sam na osluženju bio u Sinju,zatim u Bjelovaru,pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija