Jump to content

Marinita

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Marinita objavio

  1. Meni su u rasporedu obavljanja prakse odredili da moram pisati dvije radnje mjesečno i da jedna od njih mora biti odluka, te da me na kraju mentor ocjenjuje, te da moram voditi nekakav dnevnik??? Da li ja to sve zaista moram, ako radim u upravi???
  2. Poštovani kolege i kolegice, da li se u 36 mjeseci rada na pravnim poslovima u JLS, uračunava i 12 mjeseci koje sam provela kao vježbenik (prije polaganja državnog stručnog ispita)?? Hva
  3. Dragi moji kolege i kolegice! Evo onoga što sam saznala u vezi ove teme , pošto sam prošli tjedan svaki dan bila na Zavodu za zapošljavanje i jedva uspjela doznati nekakve informacije! Ne možemo volontirati u sudu, državnom odvjetništvu, javnobilježništvu i odvjetništvu-zato što se tamo ne osposobljava za stručni nego samo za pravosudni ispit. Možemo volontirati u bolnicama, domovima zdravlja, jedinicama lokalne uprave i samouprave i to pod uvjetom da je zakonom propisano da je na tom mjestu gdje volontiramo potrebno 12 mjeseci za stjecanje uvjeta za polaganje DSI i da nam mentor bude pravnik sa položenim DSI! Nadam se da sam uspjela malo razjasniti neke stvari! Ali ovo je sve skupa jedna velika SRAMOTA! Mene zanima da li se priznaju ispiti položeni na DSI i za pravosudni???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija