Jump to content

Josip779

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Ispričavam se ako sam otvorio temu u krivom podforumu. Dakle, ovaj grob sa crnim spomenikom je naš i dali smo ga obnoviti. Korisnici "crvenog" groba su stavili staze po svojoj volji kao i na potpornjem zidu. Dobili smo dozvolu od uprave groblja pa kao što se vidi na slici, majstor je izrezao pola staze kako bi se mogla staviti staza po našoj želji. Problem je taj što voditelj groblja ne dopušta rezanje ovog dijela na potpornjem zidu i na onoj stepenici. Prema njemu taj dio je privatno vlasništvo. Otkud onda njima pravo da stave svoje crvene staze i ploče tik uz naš grob? Molim za pomoć. Unaprijed puno hvala. S poštovanjem, Josip
  2. Moja kuća je izgrađena 1971. ali nikad nije uvedena u gruntovnu. Zemljište se je vodilo na djedi, na mom ocu i sada pak na meni. Građevinsku dozvolu ne možemo naći niti bilo koji drugi dokument odnosno račune za doprinose. Znam da mogu ići u općinu tražiti kopiju građevinske ali što ako stvarno nikad nije postojala? Hoću li se onda dovesti u situaciju da ću morati bez daljnjeg odgađanja platiti sve one troškove oko legalizacije a trenutno nemam dovoljno novaca? Još me zanima da li se je što promijenio postupak legalizacije i što sve zapravo bih trebao napraviti? Puno hvala na pomoći!
  3. Ja imam sljedeći problem. Prilikom upisivanja u matični ured greškom mi je u prezimenu stavljeno slovo Č a treba biti Ć pa tako onda i na rodnom listu piše krivo. Na domovnici piše ispravno. Sad već neispravno prezime piše i u vozačkoj, zdravstvenoj, svjedodžbama iz srednje te u indeksu jer još studiram. Zato molim ako netko zna što mogu napraviti u vezi ovog problema, je li komplicirano i tako. Unaprijed puno hvala na pomoći i odgovoru. Pozdrav svima na forumu!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija