Jump to content

MMrvica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MMrvica objavio

  1. Da znam..čitala sam to i tragično je,al što ima veze taj slučaj sa mnom? Ja sam tražila pravne upute a ne uputu kako idealno uništit nekome život zaboga. Priznajem-nisam bila sunce tu večer ali ko pripadnik grešne ljudske vrste i ja sam napravila tu divnu zabludu,ito prvi put,ne pravdam se,već tražim izlaz iz situacije koju priznajem jesam skrivila,ali vidim grešku u sustavu i grebem da se izvučem.. Zar ovo nebi trebao biti pravni portal,a ne duhovno savjetovanje tipa "što ti je na savjesti"?
  2. Hm .. da al vi niste primjetili onaj dio koji sam napisala: oduzeta mi je vozačka dozvola,pri predaji naloga (o mjeri opreza i zapisnika) mi je rečeno da po vozačku dozvolu mogu doći u stanicu za 5 dana,no u naredbi piše citiram :naložena mjera opreza 2započinje dana 1.03.2010 u 04.13 sati i traje do dana 21.03.2010 u 04.20 sati,znači-mjera opreza je trajala 7 minuta s time da sam puštena u promet odmah,a vozačka dozvola mi nije vraćena. Po sistemu snađi se sam,otišla sam jutros u policijsku stanicu po vozačku dozvolu,tražila sam na uvid njegov zapisnik i vidila da je prepravljen,policajac je skužio grešku nakon što sam otišla sa mjesta i prepravio nalog o mjeri,tj.prominio datume. dok je na mojoj kopiji ostalo sve po prvotnom zapisu.. Kad su skužili da sam svjesna toga da je to policijska greška,koja mi je data na potpis i potpisana(zabrana vožnje mi je 7minuta),nisu imali ništa drugo nego mi vratit vozačku dozvolu-bez onog oduzimanja na 6mj.jer nemaju zakonsku osnovu na račun čega bi mi produžili zabranu. Sutra idem u odvjetnika,pisat žalbu za zaustavljanje sudskog procesa zbog policijske greške,ovog dijela sa oduzimanjem vozačke sam se već riješila,sad se nadam da će i postupak biti nevažeći .. s time da ciljam na prepravljanje datuma na nalogu,ne slaže se sa mojom kopijom-znači falsifikat,il se varam?
  3. Sinoć me zaustavila policija. popila sam 2 crne pive od 0.5 i odmah nakon toga pošla kući,pri alkotestiranju gdje sam odmah rekla da sam popila 2 pive mi je prikazano 1.24 (1.14)rekoh,nemoguće,ali pošto je i ovako taj dotični policajac na glasu,nisam se tila bunit,već potpisala da ne završim i na otrežnjenju još..da ne zaboravim reći da mi je dao 3 puta da pušem. 1)prihvatila sam ispitivanje 2)zaokruženo je da odbijam stručni pregled(krv i urin) a nije me upitao za to 3)zaokruženo je da ne poričem rezultate ispitivanja a moj odgovor je bio da kako to kad sam popila 2 pive,rekli bi neki "samo" no ja ne pijem inače,sitne sam građe i taj dan jedina hrana koju sam konzumirala bio je snickers 4)I NAJVAŽNIJI DIO-oduzeta mi je vozačka dozvola,pri predaji naloga (o mjeri opreza i zapisnika) mi je rečeno da po vozačku dozvolu mogu doći u stanicu za 5 dana,no u naredbi piše citiram :naložena mjera opreza započinje dana 21.03. ... u 04.13 sati i traje do dana 21.03.2010 u 04.20 sati,znači-mjera opreza je trajala 7 minuta s time da sam puštena u promet odmah,a vozačka dozvola mi nije vraćena. Postoji li mogućnost žalbe ? 5)EH DA.. dosad nisam kažnjavana,imam jednu malu kaznicu za brzinu od 500 kuna,koja je daaavno plaćena,student sam i nezaposlena,ako dođe do suda koliku kaznu mogu očekivat?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija