Jump to content

MMrvica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je MMrvica objavio

  1. Da znam..čitala sam to i tragično je,al što ima veze taj slučaj sa mnom? Ja sam tražila pravne upute a ne uputu kako idealno uništit nekome život zaboga.

    Priznajem-nisam bila sunce tu večer ali ko pripadnik grešne ljudske vrste i ja sam napravila tu divnu zabludu,ito prvi put,ne pravdam se,već tražim izlaz iz situacije koju priznajem jesam skrivila,ali vidim grešku u sustavu i grebem da se izvučem..

    Zar ovo nebi trebao biti pravni portal,a ne duhovno savjetovanje tipa "što ti je na savjesti"? :-D

  2. Hm .. da al vi niste primjetili onaj dio koji sam napisala:

    oduzeta mi je vozačka dozvola,pri predaji naloga (o mjeri opreza i zapisnika) mi je rečeno da po vozačku dozvolu mogu doći u stanicu za 5 dana,no u naredbi piše citiram :naložena mjera opreza 2započinje dana 1.03.2010 u 04.13 sati i traje do dana 21.03.2010 u 04.20 sati,znači-mjera opreza je trajala 7 minuta s time da sam puštena u promet odmah,a vozačka dozvola mi nije vraćena.

     

    Po sistemu snađi se sam,otišla sam jutros u policijsku stanicu po vozačku dozvolu,tražila sam na uvid njegov zapisnik i vidila da je prepravljen,policajac je skužio grešku nakon što sam otišla sa mjesta i prepravio nalog o mjeri,tj.prominio datume. dok je na mojoj kopiji ostalo sve po prvotnom zapisu..

    Kad su skužili da sam svjesna toga da je to policijska greška,koja mi je data na potpis i potpisana(zabrana vožnje mi je 7minuta),nisu imali ništa drugo nego mi vratit vozačku dozvolu-bez onog oduzimanja na 6mj.jer nemaju zakonsku osnovu na račun čega bi mi produžili zabranu.

    Sutra idem u odvjetnika,pisat žalbu za zaustavljanje sudskog procesa zbog policijske greške,ovog dijela sa oduzimanjem vozačke sam se već riješila,sad se nadam da će i postupak biti nevažeći .. s time da ciljam na prepravljanje datuma na nalogu,ne slaže se sa mojom kopijom-znači falsifikat,il se varam?

  3. Sinoć me zaustavila policija. popila sam 2 crne pive od 0.5 i odmah nakon toga pošla kući,pri alkotestiranju gdje sam odmah rekla da sam popila 2 pive mi je prikazano 1.24 (1.14)rekoh,nemoguće,ali pošto je i ovako taj dotični policajac na glasu,nisam se tila bunit,već potpisala da ne završim i na otrežnjenju još..da ne zaboravim reći da mi je dao 3 puta da pušem.

    1)prihvatila sam ispitivanje

    2)zaokruženo je da odbijam stručni pregled(krv i urin) a nije me upitao za to

    3)zaokruženo je da ne poričem rezultate ispitivanja a moj odgovor je bio da kako to kad sam popila 2 pive,rekli bi neki "samo" no ja ne pijem inače,sitne sam građe i taj dan jedina hrana koju sam konzumirala bio je snickers

    4)I NAJVAŽNIJI DIO-oduzeta mi je vozačka dozvola,pri predaji naloga (o mjeri opreza i zapisnika) mi je rečeno da po vozačku dozvolu mogu doći u stanicu za 5 dana,no u naredbi piše citiram :naložena mjera opreza započinje dana 21.03. ... u 04.13 sati i traje do dana 21.03.2010 u 04.20 sati,znači-mjera opreza je trajala 7 minuta s time da sam puštena u promet odmah,a vozačka dozvola mi nije vraćena.

    Postoji li mogućnost žalbe ?

    5)EH DA.. dosad nisam kažnjavana,imam jednu malu kaznicu za brzinu od 500 kuna,koja je daaavno plaćena,student sam i nezaposlena,ako dođe do suda koliku kaznu mogu očekivat?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija