Jump to content

Zoka

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Od 01.06.2011. sam na trudničkom bolovanju, a prije odlaska sam iskoristila godišnji odmor iz 2011.godine. Zanima me da li imam pravo na regres za ovu godinu?
  2. Pozdrav! Stvari stoje ovako: muž i ja preuređivali bi stan u mojoj obiteljskoj kući, unutrašnji raspored ne bi mijenjali, ali bi zato od postojeće terase (prizemlje) napravili dnevni boravak (cca 15-20m2)na način da: - podignemo zid visine dovoljne za ugraditi pvc prozore na 2 strane (60cm?), a jednu bi djelomično zazidali i ostavili prostora za 1 balkonska vrata, - podigli bi betonske grede kako bi mogli napraviti krov (crijep) Zanima me koje sve dozvole nam trebaju? Da li nam je potreban projekt arhitekta? Unaprijed zahvaljujem!
  3. Poštovani, Zanima me sljedeće: trenutno sam u radnom odnosu na određeno vrijeme. Svaka 3 mjeseca potpisujem ugovor. Ukoliko ostanem u drugom stanju i ne produži mi se ugovor, a prijavim se na zavod za zapošljavanje da li imam pravo na porodiljnu naknadu? Istraživala sam malo na svoju ruku ali nisam mogla naći konkretan odgovor. Unaprijed zahvaljujem!
  4. Radi se o sljedećem, otac mi je umro pred 9 godina, pred par dana dobili smo obavijest od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti da moramo pokrenuti izvanparnični postupak kod bilo kojeg javnog bilježnika u RH za utvrđivanje nasljednika, a imovina koja se spominje je udio u fondu hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Zanima me ako netko zna koliko košta taj postupak i što je sve potrebno za njega. Unaprijed zahvaljujem!
  5. Eto da rijesimo i ovaj misterij, ako ste izgubili status redovnog studenta NEMATE pravo na obiteljsku mirovinu. Ali mi je ljubazni stricek na salteru rekao da upisem neki drugi fax, naravno kao redovan student i imam pravo jos godinu dana na mirovinu... "Uostalom svi to rade"!
  6. Hvala puno na pomoci! Probat cu saznati nesto pa ako uspije javim tako da i drugi saznaju napokon koja prava imaju! Hvala jos jednom.
  7. Molim vas mozete mi reci da li imam pravo na obiteljsku mirovinu ako mi je zavrsio status redovnog studenta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija