Jump to content

Tamarisnet

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam jos jedno pitanje. Prekrsaj sam napravio 3/2006. a prekrsajni nalog je ostavljen jucer s datumom iz 2/2008. E sad dal se zastara racuna od dana kad je napravljen prekrsaj (2006) ili od izdavanja prekrsajnog naloga (2008)??
  2. Pitao sam to jer u ovom sto mi je danas stiglo navedeno je 3000 k. kazne, 5 bodova i oduzimanje vozačke na 6 mjeseci, e sad ak se zalim znači da sam zaprimio i potpisao taj prekrsajni nalog koji mi je stigao što nisam. A ako se ne budem zalio to ce potrajat bok te pitaj do kad. Naravno ne ponosim se sa ovim sto sam napravio, al mi obicni smrtnici postavljamo isto pitanje "zasto bas ja"
  3. nimora hvala na odgovoru. Sutra budem napisao žalbu u nadi da bu to već jednom prestalo. Samo se nadam da sa tom žalbom nebudem upal u još veću bananu.
  4. Zar baš niko nije voljan malo mi pojasniti ovaj moj problem!?!
  5. Molio bi ako mi možete pojasniti kako istaknuti zastaru??
  6. Pozdrav! Evo nakon dužeg vremena u poštanskom sandučiču me dočekao prekršajni nalog iz veljače 2008., a meni je ostavljen danas što znači da ja nisam ništa potpisao. A sve je vezano za prekršaj iz ožujka 2006. o čemu sam već pisao znači da je prošlo više od 4 godine. Radilo se konkretno o odbijanju alkotestiranja, nije mi oduzeta vozačka na licu mjesta i nisam uzrokovao nikakav sudar ili slično. Molio bi poznavatelje prek. zakona da malo pojasne: dal je moj sl. otišao u zastaru, i šta mi je za radit??? Unapred Hvala!!
  7. Po svemu sudeći onda je moj slučaj otišao u zastaru. Još me zanima dal me mogu kačiti još kakve kazne vezano za moj predmet iz 2006 g. redi izbjegavanja podizana na pošti??
  8. Molio bi ako mi mozete pojasniti, dal zastara nastupa nakon 4 ili 5 g. I mislite li da ovo šta postar nosi je ta obustava prekršajnog postupka i da je trebam podignut?
  9. Konkretno se radi o tom da je postar i jutros ostavio onaj žuti listić za podignut. Posto od 2006 g. nisam imao nikakve prekrsaje nema šta biti drugo, e sad neznam da idem na poštu to podignut ili ne, a 4 g. je prošlo kao što sam već naveo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija