Jump to content

kristinam

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kristinam objavio

  1. Hvala Vam puno na svim odgovorima!!!! Ne znam da li vam se ikad dogodilo nešto slično kao meni, ali ja nakon ovog svega ( kao što sam rekla ) vozim kao netko tko je položio vozački prije mjesec dana.Jako sam nesigurna i cijelo vrijeme se pokušavam opustiti za volanom. U sklopu posla mi je i odlazak u obližnji grad jer tamo vršim prijave i odjave djelatnike i kad to moram napraviti ...muka mi je. Mislim da bih trebala napomenuti i da mi je otac policajac u mirovini i da stvarno cijenim te ljude i poštujem njihov rad, pretpostavljam da me je zato taj cijeli događaj još više uznemirio. Vjerovatno sam bila i pomalo nejasna ( jer sam neke događaje u vezi ovoga ) kao što sam rekla saznala naknadno. Prigovor će biti poslan sutra. U njemu je napisano sve ovo što sam dosada napisala i vama. Policajac koji ide raditi, nije u službi dolazi u postaju i naređuje da se napiše prekršaj koji je on navodno vidio, kolegi koji je u tom trenutku bio u smjeni. Nadam se pozitivnom rješenju svega ovoga, i hvala vam puno!
  2. citat: vidio policajac koji me napominjem nije zaustavio niti je bio u službenom vozilu ( oni su mi to neslužbeno rekli ) Ovo nije ništa novo, napisala sam to na samom početku!!!!!!! znači policajac koji je išao raditi(nije na dužnosti), dolazi u postaju i govori kolegi da napiše prijavu....neznam zašto nisam bila jasna, možda se nisam dobro izrazila!
  3. Meni su svi rekli da će biti moja riječ protiv njegove, a zna se kome sud vjeruje...sigurno ne tebi ili meni! Neznam kakva je praksa da li je moguće dobiti manju kaznu ili nešto slično s obzirom da nisam prije kažnjavanja osim jedne kazne za parkiranje koju sam uredno platila i to u periodu u zadnjih 14 godina? Meni je nevjerovatno da policajac koji nije na dužnosti dođe na posao i naredi kolegi koji uopće nije bio prisutan da napiše kaznu tj. prekršajni nalog!!!!!!!!!!! Sve smo to napisali u prigovoru pa ćemo vidjeti što će biti!
  4. i meni je bilo čudno, kako to da me taj policajac nije zaustavio ako je bio u službenom vozilu tj. zašto nije vozio zamnom? policajci koji su došli vidjeti tko je vozio automobil opet naglašavam neslužbeno su rekli da nije mogao ići zamnom zato jer je bio u svom automobilu i u tom je trenutku išao na posao - znači nije bio na dužnosti!!!!! Prigovor obavezno šaljem!!! Savjetuju mi da navedem nekog da je bio samnom u autu ali ne želim jer nitko nije ni bio, neću lagati! Strašno me frustrira činjecica da nas može prijaviti netko tko uopće nije na dužnosti, vozim po gradu kao po ratištu, stalno se osvrćem oko sebe! Da li postoji mogućnost da mi sud to odobri ili barem smanji - neznam šta ću bez vozačke? unaprijed Vam hvala!
  5. pozdrav svima, Stvarno hitno trebam savjet jer neznam što mi je činiti. Prije par dana negdje oko pola 9 naveče dolaze mi dva operativca na vrata i traže podatke o tome tko vozi moj automobil. tj automobil je registriran na supruga alija ga samo vozim. Evo i razloga:::::: navodno sam prije tri tjedna provezla na crveno svjetlo u 07:46 ujutro i to je vidio policajac koji me napominjem nije zaustavio niti je bio u službenom vozilu ( oni su mi to neslužbeno rekli )već je u tom trenutku išao na posao u svom civilnom automobilu. prvo u 14 godina vožnje imam jednu kaznu za parkiranje koju sam uredno platila i to je to! nikada nisam brzinu prekoračila a ne ovo. izjavila sam da nisam prošla kroz crveno da bi mi jučer stigao dopis iz policije i uplatnica na 2000,00 kuna i oduzimanje vozačke na tri mjeseca. naravno da ću uložititi prigovor u roku i čekati dalje. auto mi je prijeko potreban za posao i vožnju djeteta na terapije (suprug ne vozi ) da li postoji šansu nekakvog smanjenja ili slično oduzimanja vozačke jer su mi svi rekli da će se vjerovati policajcu na sudu a ne meni jer je on službena osoba bez obzira što tada nije radio! molim pomoć!!!!!!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija