Jump to content

AnnaG

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo dobila sam privremenu mjeru, sutkinja ju je jedva napisala, 2 dana sam ju konstantno ''maltretirala'' za taj komad papira ( u dobrom je odnosu sa mojim ''protivnikom'' pa mi stopira sve papire koliko god je moguće)...on sada ima rok od 24 sata da sve vrati u prvobitno stanje... što učiniti ako on odbije postupiti po privremenoj mjeri..kome se dalje obratiti? jer ako odem sutkinji ona ce mi rec '' sta bi vam ja''...sankcije za nepoštivanje odluke su mu 10 000 kn.... a ja ne mogu za svaki dolazak odvjetnika keširat 2000 kn... dal temeljem te privremene mjere meni elektra moze uključiti struju ( jer imam i policijsku izjavu di ''protivnik'' priznaje da je neovlašteno ušao u elektin ormarić i išupao vod prema mojem uredu, tako da će ga sigurno i elektra teretit)
  2. Vrlo je jednostavno. ja imam ugovor o zakupu i on ga nemoze pobiti. stalno je mijenjao brave i provaljivao mi u ured i pokrenula sam spor za smetanje posjeda. bilo ej sve ok do neki dan kada mi je išćupao struju bez ikakvih opomena ili najava. u vansudskoj nagodbi smo dogovorili neke uvjete međutim on ih se ne drzi i ja sam ponove pokrenula za smetanje posjeda i odvjetnik je zatražio ovrhe zbog nepoštivanja, kako je i u vansudskoj navedeno. Ono sto mene jedino zanima, i stalno to navodim,. Kada se zatraži privremena mjera, u kojem ju roku sud mora donjet???
  3. Da, ja sam prije 6 mjeseci pokrenula spor za smetanje posjeda, sud je vec bio vani na uviđaju i to utvrdio. da se ispravim, moj odvjetnik je napisao podensak uz tu tužbu za privremenu mjreu vračanja struje u roku od 24 sata. I na to mi je sutkinja rekla dal jel smo mi ( ja i odvjetnik) normalni, da ona to nemoze napraviti u kratkom roku, nego bi ja morala još jednom njega kao tužiti za isključivanje struje. Znači, ja vodim postupak za smetanje i svako njegovo smetanje ponovo moram tužit. Imam s tim gazdom vansudsku nagodsbu o nesmetanju ( zbog nje sam i pokrenula tužbu za smetanje jer se nagodbe nije pridrzavao), koju je osobno potpisao pred sudom, i opet je se ne drzi, staln o radi protiv nagodbe, odvjetnik je trazio i ovrhu zbog nepoštivanja nagodbe i svašta... ali sutkinja stalno tvrdi da za svaki njegov ispad, ja ga moram ponovo utužiti. Znaci, niti za nju, koja je donjela tu jednu vansudsku nagodbu, ona ne vazi.. Mene samo najviše zanima, u kojem roku se izdaje privremena mjera,u 24 sata, 1 dan, mjesec dana ili???? zašto se to zove onda privremena mjera?? Jer ja trebam tu struju.
  4. Ovako, s novim vlasnikom zgrade vodim spor i on me zeli iseliti van bez obzira na moj valajni ugovor za zakup. U oglasu mu je pisalo da objekt nije slobodan od stvari i osoba. Sada je vec toliko lud da nezna kako bi me izbacio, pa je uz neovlaštenog elektičara prebrikao struju mojeg ureda i ja sada nemam struje. Na elektri su mi rekli da je on vlasnik brojila i da to moze uciniti kada god zeli i neka odem na sud i zatražim privremenu mjeru jer vec vodimo spor i on nesmije nista dirati do završetka spora. Ja sam na sud podnjela privremenu mjeru da u roku od 24 sata vrati struju ali sutkinja mi kaze da ona nemoze donjeti tu mjeru jer mora pokrenuti spor. Što da sada radim? Izgubiti ću dosta novaca zbog nemogućnosti poslovanja u prostoru. A puno ljudi mi je reklo da sutkinja mora donjeti privremenu mjeru u roku od 24 sata. Da li je to istina i po kojem članku kojeg zakona ona to mora primjeniti? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija