Jump to content

TANTOS

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jučer sam zvao upravni sud da se malo raspitam za svoj predmet koji je poslan poštom u 10. mj. prošle god. obavijestili su me da se čeka oko tri god, dA SU SAD PREDMETI IZ 2008 GOD. ČINI MI SE DA ČU RIJEŠENJE DOČEKATI U GROBU!
  2. to je bilo u Wolksbank u Varaždinu, neka mlada djelatnica za šalterom. Dečki pa imam i ja kredit za auto od prije pa me se nikad nije tako nešto pitalo. Kad sam rekao dali bi otvorili tekući račun kod njih da prebacim mirovinu, to može. Ha pare žele, a ako bi htio kredit gledaju me kao da sam pljačkaš banke.Na kraju krajeva dobro naplačuju kamatge, pljačkaju nas i još nas i provociraju. Eto kakvu smo državu stvorili. Ići ću ponovno za koji dan baš da vidim kod nekog drugog djelatnika što će reći.
  3. pa ako će mu biti veća od minimalne braniteljske zašto bi je i tražio. npr: iamam preko 30 god. staža, od 2008 sam u invalidskoj mirovini po osnovi PTSP-a, nemam riješen status RVI, 30 % ratni i 70 % civilni, mirovina mi je 2350 kn. Tri godine u ratu, prošao Vukovar. I kaj mi sad to vrijedi nikaj samo sramotu, samo zato što nisam htio u mirovinu prije i nisam na vrijeme podnio zahvtjev za RVI. pošten i budala su braća!
  4. ja sam na ustavnom sudu za RVI od 2007 god. i do sada niti traga niti glasa. A od prošle godine 10 mj. podnio i tužbu za prof. mirovinu u opću i naravno još nema nikakvog glasa. možda ubrzam proces u traženju prava ako odem naoružan tražiti. Još malo ću pričekati.
  5. Hvala ti na obavijesti pričekat ću još jer mi istijeće u petom mj-
  6. ja nisam nikakav hvlisavac bio niti budem. Cura na šalteru me je pitala po kojoj sam osnovi u invalidskoj mirovini, a ja sam joj pošteno odgovorio. Odmah mi je rekla da po toj osnovi i još nekim koja je nabrojala ne odobravaju kredit. Inače nisam sklon da nekome govorim da sam PTSP-ovac, koga se to ne tiće. U stvari skrivam da bolujem od PTSP-a, uostalom svi znamo na kakvom smo glasu zbog nekih pojedinaca
  7. prije neki dan sam išao u banku da se raspitam za gotovinski kredit. Nakon razgovora sa djevojkom na šalteru koja je izjavila da joj je jako žao ali kako sam u invalidskoj mirovini po osnovi PTSP-a da ne mogu uzeti kredit, jer ne odobravaju kredit oboljelim od PTSP-a. još ne mogu doći k sebi od takve diskriminacije. I kriminalci imaju veća prava od mene koji sam Hr. dragovoljac i branitelj 91 god. Kaj da delam? Da upucam nekoga?
  8. danas su mi rekli na zdravstvenom da nemam više pravo jer nisam 100 % HRVI, kome da se obratim za pomoć ?
  9. dragovoljac i branitelj sam, istjeće mi dopunsko osiguranje koje sam do sada imao besplatno. u invalidskoj mirovini sam po osnovi PTSP-a,30 % ratni i 70 % civilno, nemam riješen status HRVI-a. pitanje: imam li i dalje pravo na besplatno dopunsko ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija