Jump to content

placebo729

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. koji debili...kako sve vazu....samo da su oni vise >>nasli..,,totalni,,, ja ti nisam toliko upuceno u te zakone,tj o ovome bas...al ako si pod uvjetnom sigurno neces dobiti kaznu o nekaznjavanju,,to je malo apsurdno...iako 2002,,,kolika ti je ta uvjetna,..mozda je prosla,,i onda treba proci jos par godina da ti se to brise,,ne znam tocno odakle,,al mozda iz dosjea...i ne znam koliko to cno treba proci za to... citaj,,procavaj kazneni zakon,,,pa ces vidit,,iako se nadam da se javit tu jos neko i to ti objasnit... nadam se da ce ti se to dobro zavrsiti,,
  2. borac...u potpunosti se slazem s tobom.... a te 2 god...pa zar to nije sramota,,da neko mora dvije godgine zivota potratiti u zatvoru zbog 2,3 stabljike u kojima moze uzivati cijela ekipa,,nesto sasvim prirodno,,u vecini slucajeva cak i prepozitvino...i zabranit to... ne znam sta ima sluzi taj zakon..jer to je lutrrija sama....kad bi zatvoriti sve koji imaju svoje biljke,,u zatvorima bi bilo pola hrvatske,,,ovako vecina ne odgovara za te svoje biljke,,jer je to pretesko kontrolirati...a onaj ko slucajno padne mora guliti 2 god ni za sta.. totalno sr.....
  3. svasta............al svejedno cu zvati--sigurno,,, preko inboxa se cujemo onda,,
  4. i da,,,vezano za odvjetnika...znaci mislite da on tu nebi imao sta napraviti,,,? zapravo odvjetnik samo moze napisati molbu kao i on--iz zatvora,,,...i cekat ishod,,ili??
  5. e ovako..prvo vezano za ono sto je ever pisao,,,na izdrzavanje kazne se sam prijavio...tako da je to trebao biti plus neki,,i ne vjerujem da je tamo se bas nesto nedolicno ponasao... jeste,,,,,,,,a sto se tice vrste kazne,,ne znam neki pravni naziv za to objasniti,,,al ukratko..osuden je zbog 50g trave................sto po meni i nije neka ozbiljno,,strasno kazneno djelo,,,vjerovatno u osudi stoji i dilanje,,ili tako nesto,,al svejedno... veznano za to zasluzivanja premjestaja i opcenito boljih uvjeta,,,dosta sam o tome citala,,,i zanimalo me to zapravo,,,razlike izmedu tih zakona,,sa papira...i primjera u praksi,,,a sad vidim da je to malo sjeb....i da je zapravo bitno dobro ponasanje izvana,,,a uz to i prezime,,i novac.... samo se nadam da nije uvijek SAMO to u pitanju,,, a ti referenti,,,,zanima me dali iko zna jesam li ja u mogicnosti nekako doci do njih,,nje/ga....neki kontak ostvariti,,,pa da njih mogu pitati detaljno sve o tome....???
  6. hvala puno,,,,ako jos ko zna nesto o tome,,ili ima nekog iskustva......molim da mi pise,,,
  7. ovako...mene zanima koliko je jednostavno i kojim putem obaviti premjestanje iz zatvora u zatvor,,?? decko mi je u zatvoru u glini zavrsio,,tj u kaznionici,al valjda svejedno....a rekli su mu dok je bio u remetincu da ide u gospic,,koji je za razliku od gline poluotvoreni tip,,,i tamo bi ima sigurno bolje uvjete....a i kazna mu nije neka velika,,ni strasna,,,2 god----tako da je koliko mi je poznato trebao dobiti taj poluotvoreni tip,,,gdje bi mu komunikacija sa vanjskim svijetom bila olaksana...... u glini nema ni poziva nikom izvan obitelji,,,dok mu sud to ne odobri,,isto je tako sa posjetama...,,,,jako je udaljeno od doma,...i uvijeti opcenito u zatvoru su jako strogi,,,pod totalnim rezimom su,,, vidim po nekim primjerima da je moguce premjestanje...samo me zanima kako...,,i koliko su uvijeti da to uspije... ja cu kroz koji dan kontaktirati odvjetnika nekog,,,al eto ako moze...neko da me uputi,,ako zna o tome,,,...sta,,kako...???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija