Jump to content

jedanboy

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U samoj presudi pise: ''Temeljem u izreci citiranih propisa... primjenjena zastitna mjera zabrane upravljanja osobnim vozilom B kategorije u trajanju od 3 (tri) mjeseca.'' I to je sve sto se tice presude. A u onoj naknadnoj obavijesti o izvrsenju zast. mjere stoji: ''Presudom... izrecena vam je zastitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 3 (tri) mjeseca, a koja pocinje teci od dana primitka ove obavijesti. Primjenjena mjera opreza privremenog oduzimanja vozacke dozvole u trajanju od 8 dana, uracunava se u vrijeme trajanja zabrane''. Tako da ne kuzim.
  2. Meni je slicna stvar. A u obavijesti dobio da ''Primjenjena mjera opreza privrem. oduz. voz. dozvole u trajanju od 8 dana, uracunava se u vrijeme trajanja zabrane''. isto mi nije jasno - da li onda 3 mjeseca manje 8 dana, ili puna tri mjeseca?
  3. To je to ili netko moze potvrditi iz iskustva kako to ide?
  4. Dakle, nakon presude prije 15ak dana, platio sam odmah kaznu i u presudi stoji da ce mi vozacka biti oduzeta na 3 mjeseca. Ok. Zanima me KADA ce biti oduzeta? Od kada krece zabrana? Nosim li ju u MUP ili dolaze po nju? Ili se od presude racuna kao 3 mjeseca? Nije mi to jasno. Jer, glupo mi je voziti pa da me zaustave i onda kazu da imam zabranu i eto nevolje. Zna li netko tocan odgovor na ovo pitanje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija