Jump to content

osekovo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem se na pomoći i odgovorima, za odvjetnika nemam više novaca,pokušat ću sam nešto napisati i obratiti se sudu, istina je sve što sam napisao, dobio sam 6 mjeseci za nešto što nisam napravio, vratio sam po presudi suda 10 000 kuna, štete nema, sudski proces trajao je 9 godina, sud me na kraju osudio i vračam novac koji je ukrao lopov koji se na kraju ubio drogom, hvala svima na savjetima.
  2. Poštovani, Molio bih da mi netko ukoliko je moguće odgovori,dobio sam 6 mjeseci zatvora po pravomočnoj presudi, uzdržavam troje djece, žena otplačuje kredit za stan, da li je moguče tu kaznu zatvora zamjeniti, radom za opće dobro, jer ako ja odem žena neće moći uzdržavati obitelj i plačati rate za stan, izgubit čemo stan i postati socijalni slučajevi. Radi se o KD-u zlouporabe položaja i ovlaštenja, ima li tko savjet što mogu učiniti.
  3. Hvala Vam na utješnom odgovoru, ali čuo sam kao da je carinska zastara za 10 godina, nisam siguran 100 %, najtužnjije je što sud vjeruje policiji mene nisu čak ni saslušali već donjeli presudu ali eto viši sud je poništio presudu, pa valjda sad sve ispočetka.
  4. Poštovani ! Otac sam troje djece, prije 7 godina sam zbog financijskih problema prodavao cigarete jer nismo imali sredstava za život. 8.ožujka 2004. policijski službenici su protiv mene podnjeli prekršajnu prijavu, carinarnica zagreb je pokrenula postupak i donjela riješenje da sam počinio prekršaj iz čl.28 st.1 t.6 zakona o posebnom porezu na duhanske proizvode. Naime policijski službenici su pronašli cigarete na tržnici črnomerec od druge osobe i iste su pripisali meni. Podnošenjem žalbe od moje strane,dobio sam riješenje 1.7.2006. ukida se temeljem čl.263 zakona o prekršajima kalauzula o pravomočnosti rješenju vijeća za prekršaje carinarnice zagreb, te da se obustavljaju sve dosadašnje radnje poduzete radi izvršenja rješenja. Danas sam dobio riješenje da se prihvačanjem žalbe okrivljenika mene, a u povodu žalbe i po službenoj dužnosti ukida se pobijano riješenje i predmet vraća prvostupanjskom upravnom tjelu koje vodi prekršajni postupak na ponovni postupak i odluku. Molim nekog da mi pomogne i odgovori da li je nastupila zastara za ovaj predmet. Pa nisam nikog ubio da ovo traje toliko dugo. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija