Jump to content

moni

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nakon 3 mj poziv za mirenje je stigao pa me zanima koliko puta treba ići na mirenje i koliko nakon mirenja će proći do konačnog razvoda (ne mislim na imovinski dio) Hvala za pomoć!
  2. Tužba je predana sudu.RAZVOD NIJE SPOREZUMAN,ON JE PREDAO ZAHTJEV NAKON GODINU DANA ODVOJENOG ŽIVLJENJA.Mislim da nas trebaju zvati na mirenje zato što imamo dvoje maloljetne djece.
  3. Zahtjev za sporazumni razvod je predan prije tri mjeseca a nas nitko ne zove na mirenje.Koliko traje dok vas ne pozovu i kad prođe mirenje koliko traje cijeli postupak?
  4. moni

    Laži

    Nisam živjela sa njim u to vrijeme samo sam bila prijavljena tamo.Ne želim pristati na takvu podjelu želim da cijeli stan ide meni ili sve popola.
  5. moni

    Laži

    Da li ja imam pravo na pola prostora ako kažem da sam živjela sa njim u vrijeme kada je prostor kupljen?Bila sam prijavljena kod njegovih?Da li to spada u predbračnu zajednicu?Da li ga mogu potraživati novce od iznajmljivanja prostora ako smo te novce zajedno koristili u vrijeme trajanja bračne zajednice?
  6. moni

    Laži

    Djeca(3 g i 7 g) su ostala živjeti kod majke,otac se iselio prije godinu dana.Stan u kojem je majka glasi na oca ,steko ga je prije braka ali je upisan u knjige 5 mj nakon braka.Majka je živjela u sobi kod neke bake prije braka(za vrijeme studiranja dok su hodali) ali je bila prijavljena na adresu kod njegovih roditelja gdje je on živio sa njima.On je u to vrijeme kupio poslovni prostor(3 godine prije braka) koji je iznajmljivao i za vrijeme braka.Zadnjih godinu dana prije braka on je bio prijavljen naadresi stana a ona kod njegovih.On joj želi ostaviti stan(na tri djela njoj i djeci)ali ona želi pola stana i pola prostora.Da li ona ima pravo na to?
  7. moni

    Mirenje

    zahtjev za rastavu je predan ovaj tjedan,koliko će vremena proći dok nas ne pozovu na miranje?
  8. moni

    Mirenje

    Zanima me ako je prošla godina dana od kada ne živimo zajedno a imamo dvoje malodobne djece hoće li biti mirenja ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija