Jump to content

oleari

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ja sam priznala krivnju i od toga ne bježim, isto tako nije problem ni u novcima, platit ću joj koliko god tražili i ne pada mi na pamet buniti se i žaliti. ja sam samo tražila savjet od vas u vezi kaznene prijave, i eto napokon sam dobila. pozdrav
  2. u ovom se slučaju moram složiti sa Vama, imate pravo. i sama sam bila svjedok kad je tati pukla ahilova tetiva, taj dan je normalno vozio nakon toga, vraćali se sa puta, da bi već sutra dan završio na operaciji i 6 mj u kolicima. na to sam skroz zaboravila i slažem se sa vama. samo, ipak, mislim da me ne čeka kaznena prijava, jer nisam bježala sa nesreće, i sutradan sam dala izvještaj u policiji.
  3. stvar je u tome što NIJE MOGUĆE DA JE BIO PRIJELOM, jer je gospođa normalno hodala pred mojim očima i drugim očevicima. nazvali su me i rekli tako da me valjda zastraše da odem na policiju, što sam i učinila.
  4. Poštovani, nemojte se ljutiti cijenim Vašu pravnu pomoć, ali mislim da nema smisla govoriti "što bi bilo kad bi bilo". Eto, nisam zvala policiju, sada mi je žao, ali vjerujte mi, ne bi ni vi kada vidite da je sve u redu. uostalom, ne znam kako možete pričati da ide i kaznena prijava, jer koliko ja znam i koliko sam čula od kolega iz odvjetničkih ureda koji se i bave odštetama kaznena prijava ide kod teških ozljeda (koma osobe, ili moje bježanje sa mjesta nesreće...).
  5. kako to mislite za bijeg sa nesreće? pa nisam nikuda bježala. gospođa je izrazito tvrdila da ne zovemo hitnu i polociju, imam i svjedoke za to koji su dali iskaz u policiji u moju korist. također, odvela sam ju osobno kući i ostavila svoj broj mobitela ukoliko bude problema. pinavljam, postupila sam u svakoj situaciji izrazito korektno i pošteno i priznajem svoju krivnju.
  6. sa svojim automobilom sam udarila gospođu na pješačkom prijelazu. izašla sam iz auta i pružala joj svu potrebnu pomoć, ali je ona odbijala govoreći da se dobro osjeća. hodati je mogla i odvezla sam ju kući. napominjem:htjela sam zvati hitnu i policiju,ali ona je rekla da nije potrebno. nakon par dana nazvao me netko iz njene familije, i rekao da je gospođa jako loše, da ima neke prijelome i da odem na policiju,jer su oni to već napravili. otišla sam odmah na policiju i kazala sve kako je bilo, na moju sreću imam i svjedoke koji su dali iskaz da su vidjeli da sam pružala pomoć i da je gospođa normalno hodala. zanima me, da li se njoj može "naglo" pogoršat zdravstveno stanje pa da to iskoristi protiv mene? isto tako, da li je to prekršajna ili kaznena prijava protiv mene? da li mogu ostat bez vozačke? kada sam davala iskaz, policija je rekla da će taj predmet preuzeti općinsko državno odvjetništvo. kako ide sa tim procedura? ja priznajem da sam kriva i od ničega ne bježim. samo me zanima što mogu očekivati?! hvala na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija