Jump to content

hrvoje1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hrvoje1 objavio

  1. Poštovani, Pregledom Zakona o ograničavanju korištenja duhanskih proizvoda nisam pronašao ono što me zanima a to je slijedeće: - da li postoji zakonsko ograničenje ili zabrana za promociju duhanskih proizvoda putem određenog medija (konkretnije Interneta) - ako postoji, u kojoj je mjeri i čime sve ograničena - gdje se mogu proaći detalji o tom ograničenju, ponovo, ukoliko postoji U prije navedenom Zakonu se spominju letci i slični načini promocije pa me zanima što je sa ostalim medijima, konkretno Internetom. Unaprijed hvala na odgovoru!
  2. Poštovani! Danas sam parkirao auto u Sesvetskoj ulici (iza prometne škole na kennedyjevom trgu u zagrebu). Ta ulica je slijepa i ukoliko je netko bio tamo zna o čemu pričam. Naime postoji iscrtan parking koji se naplaćuje i preko puta njega je zgrada ispred koje se uz nogostup parkiraju stanari i eventualno netko drugi ako nađe slobodno mjesto. Parkirana vozila ne smetaju prometu niti pješacima pošto su parkirani na cesti uz sam rub nogostupa. Također ne postoji nikakav znak zabrane parkiranja ili zaustavljanja. Komunalni redari su mi ostavili "diplomu" na staklu na kojoj je napisan iznos kazne i članak zakona koji sam prekršio, bez ikakvih podataka o vozilu, kontakt telefona ili adrese za žalbu i sl. Bio bih zahvalan ukoliko netko zna da li se mogu žaliti na navedeni prekršaj i da li uopće postoji osnova po kojoj me mogu kazniti. U toj ulici parkiram dvije godine i redari su svakodnevno tamo....do sad nitko nije kažnjavan. Hvala!
  3. Poštovani! Imam pitanje vezano za uvoz proizvoda i bio bih zahvalan ukoliko netko zna odgovor. Naime planiram uvesti tekućinu za zaštitu materijala na nano bazi. Proizvođač nudi sigurnosne listove i proizvod je njemački, dakle EU. Zanima me koja je pravna procedura da se taj proizvod uveze i postavi na tržište odn. koje sve dokumente moram pribaviti? Unaprijed hvala na odgovoru!
  4. Imam jedno pitanje vezano za ovu istu temu. Zanima me da li može redovni student biti ujedno i vlasnik d..-a s time da ne gubi svoja prava kao studenta, odn. da sebi ne isplaćuje plaću?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija