Jump to content

Gurth

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gurth objavio

  1. Poštovani, pravna osoba bi htjela putem kupoprodajnog ugovora kupiti of fizičke osobe specijalni priključak za traktor kojeg je fizička osoba sama izradila. Jeli to moguće, tj. jeli pravno ok? Veliko hvala na pomoći!
  2. Pozdrav svima, zanima me na koji način mogu bezbolno odbiti odlazak na službeni put. Doduše, nije baš ovako jednostavno. "Službeni put" je odlazak u Saudijsku Arabiju, na mjesec dana... koji na kraju ispadnu tri mjeseca ( kolega je išao za Novu Godinu, pa su mu produžavali boravak- još je Saudijskoj). Kolega nije dobio nikakav dodatan ugovor, sve je ostalo na usmenoj predaji. Imam malo dijete, i sasvim dovoljno posla ovdje, a pod ovakvim uvjetima stvarno ne želim ići.... POMOĆ! (((
  3. Pozdrav svima, zahvaljujem na živoj raspravi ali mislim da smo odlutali od pitanja. Mene isključivo zanima postoji li presedan studiranja iz zatvora. Što se tiče detalja o slučaju radi se od par kila marihuane, uhvacen je sa nekim tipovima koji su valjda bili praceni, sve je jos u istraznom postupku pa neznam detalje, jedino znam da je jedan od pracenih izjavio sutkinji da mi brat nema nista sa tim... ali opet ponavljam, uz pretpostavku da ga osude, postoji li u našem sudsko-kaznenom sustavu model pomoću kojeg zatvorenici mogu nastaviti sa studiranjem?
  4. Poštovani, brat mi je u pritvoru i postoji dobra šansa da će završiti u zatvoru zbog posjedovanja ne baš male količine marihuane. On je student, i to četvrte godine medicine. Postoji li ikakva mogućnost nastavka studiranja iz zatvora? Možda iz odjela u Vukomercu? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija