Jump to content

baksuzyy

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma ja ni ne tvrdim da je policajac tada bio bezobrazan, dapače, čak 'prijateljski' raspoložen kao 'iz kolegijalnosti' će mi "izaći u susret" (služba smo koja često usko surađuje) i napisati opomenu ili kako se to zove - i pošto mi je to prrvi prekršaj..neće biti novčane kazne ni drugih sankcija...i dobila sam ja papir....i potpisala, bez ikakve svađe, pobogu..ali nikakva novčana kazna nije spomenuta, samo da sam počinila to i to i ništa više...sa sigurnošću to tvrdim!! Tada sam prvi puta i čula da uopće postoje opomene ili upozorenja...on mi je sam rekao. Samo...pošto sam smatrala nevažnim taj papir ja sam ga nakon nekog vremena jednostavno bacila ili nisam, ali svakako ga ne mogu naći, no uvjerena sam da mora postojati kopija kod njih. zar se uplatnice ne dobiju odmah po počinjenju prekršaja?? ili bar napismeno da imam platiti određenu svotu i td. da se radi o kazni??
  2. DA JA IZMIŠLJAM I ZATO SAM I TRAŽILA SAVJET..... PREDIVNO
  3. Ako nemate koristan savjet ne morate biti ni bezobrazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja znam što se i kako dogodilo, i znam razliku između riječi upozorenje i kazna stoga..nisam vas tražila da me optužujete da lažem nego koristan savjet... sve u svemu....hvala ni na čemu... nisam ni mislila da u ovoj državi ima ljudi koji nisu truli pa kako bi nam policija bila drugačija!
  4. Poštovani, molila bih savjet u vezi počinjenog prekršaja, odnosno pomoć pri pisanju žalbe. Naime, radi se o sljedećem; Pred gotovo godinu i pol zaustavila me policija te podvrgla alkotestiranju, i imala sam 0,78 promila, no..policijski službenik je rekao s obzirom da mi je to (tada) prvi prekršaj uopće da će mi iskazati samo upozorenje te oduzeti vozačku dozvolu na tri dana, kako je i bilo.. Dakle, bez ikakve novčane kazne i bez prekršajne prijave.. Da bi mi danas, nakon toliko vremena došla kazna od 1000 kuna i dizanje vozačke na 6 mjeseci. Na žalost ja nemam nikakav zapisnik od toga prekršaja niti se sjećam da li sam ga uopće dobila, ako i jesam vjerovatno sam ga bacila jer mi je rečeno da je to samo UPOZORENJE dakle bez novčane kazne i oduzimanja vozačke.. Stoga vas molim da mi pomognete složiti žalbu, jer u ovom slučaju sam prljavo prevarena.. da nakon gotovo godinu i pol oni mene traže vozačku i novce..a lijepo sam pitala (više puta) policijskog službenika a i službenicu u stanici kada sam došla podići vozačku, oboje su mi rekli isto...da kazne neće biti..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija