Jump to content

INSTITUT

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radnik je donio potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad samo jedano put u proteklih 4 mjeseca. Na njoj je očekivano trajanje bolovanje 30 dana te je ona davno istekla. Svaki mjesec poslodavac ne zna gdje je radnik jer ne donosi novu potvrdu niti bilo kakava drugi dokaz da je na bolovanju. Na kraju mjeseca nakon više poziva donese izvješće o bolovanju i opet slijedeći dan poslodavac ne zna gdje je on taj dan niti cijeli mjesec. ZOR kaže da se treba donijeti potvrda u roku od tri dana. Pravilnik o potvrdi kaže da doktor treba ispuniti očekivano trajanje bolovanje. I što sada?
  2. Čitam ponovno. "Ukoliko pravne osobe i obrtnici žele zaštiti svoju imovinu i zaposlenike moraju..... Mi želimo zaštiti imovinu i zaposlenike. Zbog toga imamo pet čuvara inače bi imali dvoje na infomacijama i navečer bi zatvorili zgradu.
  3. Molila bi da mi netko objasni slijedeće: U izmjenama Zakona o privatnoj zaštiti u čl. 3 je dodan novi stavak po kojemu se mora osnovati unutarnja čuvarska služba radi zaštite imovine i zaposlenika dok u čl.52 Zakona piše da se može osnovati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija