Jump to content

Neta1985

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ukoliko ova tema postoji molim vas da me samo uputite gdje se nalazi jer radi pomanjkanja slobodnog vremena nemam vremena tražiti. Naime,dijete mi ima 9 mj.i u 8.mj bi se trebala vratiti na posao,no u međuvremenu sam saznala da sam trudna mj.i pol...Zanima me kakav je princip sada,gdje trebam prijaviti ponovno bolovanje(s prvim bila na rizičnoj trudnoći radi viskog tlaka),HZZO,doktor ili dr.. Hvala
  2. Hvala na odgovoru... Trenutno mi se ponovna udaja ne uklapa u planove,mada bi trebala s obzirom na situaciju... Znači,6 mj poslije rođenja djeteta,ja mogu osporavati očinstvo? Što nakon toga? Naravno,kada budem išla u matični prijaviti dijete,prijaviti ću ga na oca,ne na svog bivšeg muža. Samo neznam dali će biti poslije komplikacija radi toga,ukoliko se vidi da sam još bila u braku kada sam ostala trudna.
  3. Imam jedan problem na koji neznam odgovor pa bih molila pomoć.Razvedena sam,po sudskom postupku zakonski 30.12.2009.god.U međuvremenu sam ostala trudna s drugom osobom,znači,i prije negoli sam sudski bila razvedena.Zanima me dali će se u matičnom uredu kao otac djeteta navesti moj bivši muž ili osoba s kojom sam ostala trudna.Ukoliko će se voditi moj bivši muž kao otac,(a on otac nije)koje mjere trebam poduzeti da do toga nedođe.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija