Jump to content

brineta_zg

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru. Tako smo nekako i mislili, prodati kuću i kupiti stan u zagrebu koji bi bio na njeno ime. Ona je ionako u poluzatvorenoj ustanovi gdje je pod stručnom njegom.
  2. Zar baš nitko ne zna odgovor na moje pitanje? molim vas da mi odgovorite, trebao bi mi savjet što prije.
  3. Nema drugih nasljednika. Moj otac je jedinac i time i jedini nasljednik, a nakon njega sam jedina ja. Zato me i zanima postoji li ikakva šansa da se ta kuća uspije prodati?
  4. Imam jedno pravno pitanje, nisam znala kamo da ga postavim pa sam odlučila postaviti ga ovdje. Moj otac je skrbnik nad mojom bakom posljednjih par godina jer baka boluje od šizofrenije. Zanima me da li tata može prodati njenu kuću? To jest,da li će mu socijalna skrb to dozvoliti i što bi trebao napraviti da to uspije? Problem je u tome što je on,nakon smrt svog oca (mog djeda), iz vlastite naivnosti prepisao svoju četvrtinu kuće na svoju mamu (moju baku). Sada kako je ona bolesna i pod njegovim skrbništvom je, on bi prodao kuću i kupio meni stan u Zagrebu jer sam studentica, ali se bojimo da mu to Socijalna skrb ne bi dozvolila. Dakle,moje pitanje je, što mu je učiniti sada? I da li postoji ikakva šansa da se to riješi u nekom kraćem roku bez nekakvog prevelikog navlačenja sa Socijalnom skrbi? Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija