Jump to content

truba13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me informacija da li je moguće prenijeti bonus kod AO osiguranja osobnog automobila unutar članova uže obitelji, u konkretnom slučaju sa majke na sina?
  2. Da li netko zna ako je dozvoljeno na jednom veleučilištu koje je samo donijelo tu odluku, plaćati troškove normalnog upisa u višu godinu studija? Nadalje, zanima me da li je isto tako dozvoljeno temeljem odluke veleučilišta da mi se pri upisu druge godine ponovo naplaćuje odslušani ali nepoloženi kolegij u kojem nije iskorišten niti jedan izlazak na ispit? Hvala.
  3. Molio bih vas ako netko ima saznanja o radu policijskih službenika ili zna kakva je praksa MUP-ovaca u sljedećoj situaciji. MUP je kod ugovaranja posla s kandidatima naveo da će osobe koje završe obrazovanje za zanimanje policajac biti raspoređene u službu prema potrebama ministarstva. Drugim riječima MUP nove policijske službenike koji su npr. iz Slavonije može normalno poslati na radno mjesto u Splitu. E sad me zanima da li se kao razlog ostanka rada blizu mjesta prebivališta ili bar u susjednoj županiji može navesti brak ili tako nešto? Te da li uopće postoji mogućnost molbe za ostanak u mjestu prebivališta? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija