Jump to content

vuk33

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. moram odgovoriti ovom drugu kada glupo izjavljuje da ja plačem i da ne znam sto je tuđina. Kao prvo sva moja obitelj zivi i radi u inozenstvu gdje sam i ja boravio do 1989god.05 08 1990god ulazim kao drag. u jed za pos namjene itd odlazim u mirovinu 150 eura.gospodine ja nisam došao u hrv. da zaradim.imam sedmeročlanu obitelj djeca se rodila u hrvatskoj supruga ni za jedno nije dobivala porodiljno nitidječiji doplatak pa vidis da ne kukam nego iznosim činjenice itd....ako sam zajedno sa svojom braćom uspjeli ostvariti stoljetni san nezavisnu drz hrvatsku prehraniti obitelj je slatka obaveza koja je lako riješiva.ti meni nudis krompir i salatu hvala ti vjeruj vise sam od 90 pomogao ljudima nego sto ti i tvoji posjedujete.Pozdrav HB.
  2. Počivao u miru bozijem.Ljudi moji vratimo se konačno svojim korijenima i zivimo po bozijim zapovjedima svima nama biti će puno bolje.
  3. kako i sami znate pred ustavom i zakonom svi smo jednaki,vjerovatno ne znate da mi vjernici kazemo pred bogom smo svi jednaki.prekršili ste zakon donoseći isti o povlaštenim mirovinama,tako da ste u isti koš stavili istinske branitelje sa izobličenim zastupnicima pjevačima pjesnicima pa čak i nog trenerima itd. Moj savjet za vaše dobro glasi: sasjecite sve sto je povlašteno a posebno mirovine.Suludo je što vi radite izjednačavate branitelja koji je ostao bez dijela tijela sa debelim zastupnicima.Vi radite kao nekad turci u bosni kada su povisivali harač raji pa beg pita agu sto raja na to kaze aga odgovara da raja negoduje na to beg kaze povisi harač nakon toga ponovo pita agu što raja kaze a on odgovara da narod šuti na to će beg nervozno ukidaj harač što prije!!!!!!!!Budali je jasno što triba učiniti!
  4. neprijateljske sluzbe sa nama hrvatima upravljaju već90 i nesto godina,do 1990 javno od 90 preko svojih ljudi, bivsih voj oficira. manolica boljkovaca pusica mesića itd.na zalost naj opasniji su oni kojima hrvatski narod vjeruje a ti su u hdz na čelu sa kosor koja je političku naobrazbu završila u kumrovcu. ostalo je svima poznato. normalno je bilo očekivati da će udariti po nama ,nisu se odvazili silom nego prljavim igrama di su stvarno profesionalci kao 1.pozatvarali su nam većinu zapovjednika ostale smjenili osnovali stotine braniteljskih udruga proizveli ogroman broj laznih dragovoljaca i invalida na čelna mjesta stavili su svoje ljude koji rata nisu ni primirisali pa sto smo radili do sada nista,znamo li mi da je nas iz jedne rupe zmija ujela 3 puta narod kaze koga zmija ujede iz jedne rupe 2 puta da taj nije normalan.prvi put nas ugrizla 1945 uzeli nam oruzje 2 put 1990 smo ostali bez oruzja izadnji put poslije domovinskog rata smo razoruzani i za koga sada jadni kakvi jesmo prestavljamo opasnost vjerujte samo za svoju obitelj pozdravljam sve branitelje uvjek spreman!!!
  5. prijatelju nista samo prije sto napustim hrvatsku za koju sam sa obitelji dao sve sto bih opet ponovio neću dozvoliti da mi djeca ispaštaju ali prije toga moram sa svime izići u javnost.
  6. kao sto u naslovu stoji ja sam prezadovoljan,iz razloga koje ću sada navasti:imam sedmeročlanu obitelj. mogu vam prijatelji reći da je hrv.vlada sve činila da me uništi,ali nije uspjela niti će u buduće. mozete misliti proveo sam u hrvatskoj vojsci 14 god i dobio mirovinu od 150 eura.ovo je početak moje kalvarije koju ću prvi put podjeliti sa vama ali u nastavcima.poslije idem u medije sa svim sto znam,a vidjećete da znam puno puno toga.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija