Jump to content

nerwes

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani! Da li netko zna..da li se može prijaviti policija koja takodjer radi promente prekršaje, tipa: nema vezani sigurnosni pojas..koristenje i pisanje sms poruka u automobilu za vrijem vožnje, prolazak kroz crveno svjetlo, bez da su mu rotirke upaljene, nepoštivanje duple pune crte! Recimo da za veliku većinu ovdje nabrojanih stvari postoje i video i slike... Hvala!
  2. još jedno pitanje? kada zatražim sučeljavanje policajca...d aga pitam koje vozilo vozim i koje boje? mislite da bi se sjecao? ( osim ako nema zapisano u blokiću ) time bi mu se moglo rušiti vjerodostojnost njegovog iskaza ukoliko ne pogodi????
  3. što ne treba neki zapisnik napisati na licu mjesta??' tako mogu pisat i slati doma na adresu sta zele? prijatelja je zasutavila policija zbog iste stvari i napisali su mu zapisnik koji je odbio potpisati ali svejedno su mu dali kopiju zapisnika i sa time s emorao javiti kod sutkinje...a sa cime se ja javim? sa postom?
  4. Dakle zaustavili su me jer sam " navodno " prošao na crveno svjeto, znam cjelu priču o crvenom žutom svjetlu, ALI...policajac nije tražio moju osobnu niti mi je nudio zapisnk da potpišem već j euzeo prometnu i vozačku i sjeo u svoj auto, nakon doslovce 5 minuta izlazi van i kaže dobit ćeš od sutkinje poziv pa se njoj objašnjavaj...eto meni nakon 2 mjeseca stiglo doma iz mupa da sam kriv blabla bla te da sam vozio vozilo...i onda napišu krivu registarku oznaku... ..mene zanima da li ima veze što mi nije pisao kaznu isprjed mene i nije tražio da potpišem ( imam svjedoke) i dali znaći ako su oni u službenom dopisu napisali krive registarske oznake?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija