Jump to content

VERITAS

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ispričavam se, možda nisam bila dovoljno jasna, naime obzirom na neriješene imovinske odnose izmedju RH i Slovenije, otkup je krenuo 2003 te je otac koji je dobio to pravo krenuo u otkup,znači stan je sada u fazi otkupa, pitanje je samo da li sada obzirom da je on jedina stranka u otkupu( pravo koje je dobio od majke-ovlastila ga je za otkup stana kad smo sestra i ja bile maloljetne, a da stan nije bio naveden u ostavinskoj iza majke koja je prije bila nosioc stanarskog prava, da li sestra i ja imamo ikakvo pravo na taj stan
  2. Hvala na odgovoru. Zanima me koji je rok za ponovno pokretanje ostavinskog postupka,obzirom da je ovo prvo održano 2001, a navedena nekretnina još nije bila u postupku otkupa?
  3. Molim pomoć! Pokojna majka bila je nosioc stanarskog prava u stanu koji joj je bio dodijeljen od Ljubljanske banke u kojoj je bila zaposlena, pravo na otkup stana je prenijela na oca. Postupak otkupa nije bio pokrenut za njenog života,a u ostavinskoj raspravi navedeni stan nije bio spomenut. Da li sestra i ja imamo ikakva prava na taj stan, ili je prenijetim pravom otkupa otac dobio pravo na cijeli stan?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija