Jump to content

kiki985

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako,imam jedno pitanje! Jedan decko bi samnom mijenjao motor,kljuc za kljuc i sve to,ali ima jedan problem! Od prijasnjeg vlasnika kada je kupovao nije radio kupoprodajni ugovor,dobio je knjizicu motora i kljuceve itd,ali ne i ugovor,nisu ga radili! Posto se do vlasnika vise nemoze doc ( nema ga na staroj adresi i u tel. imeniku)kakva je procedura? Mislim dali ima sanse da taj motor ikada bude registriran i u mojem vlasnistvu?
  2. Nebi bilo loše se obratiti socijalnom radniku... neka oni interveniraju i razmotre o ćemu je rijeć o dalje te posavjetuju što činiti
  3. Pardon,onda sam se krivo izrazio! Naime,tu se radi o dvoje djece,ali je poanta da joj je bran katastrofalan,ali se boji ista poduzet,da djeca ne budu dodijeljena na zajednicki zivot ocu,tj.njegovoj majci koja to sve ajmo reć 'futra'! ovo si mi vrlo dobro doćarao što je bitno i hvala još jednom,još ako bi mi mogao reć kako se pokreće taj proces i malo možda doćarat financijski kako se to sve vrti?
  4. Pozdrav! Pošto sam nov u ovome,imam par pitanja i nadam se da će mi netko moć pomoć! Ovako,radi se o jednoj djevojci koja se želi razvesti od muža! Stvar je u tome što imaju dvoje malodobne djece (4 i 6 god,) i ona ima veliki strah upustiti se u razvod jer se boji da izgubi djecu! Moje pitanje glasi: Dali postoje neki određeni uvjeti na koje sud gleda prilikom dodjele djece roditelju,pošto je trenutno nezaposlena jer se skrbi o djeci i nema svoj nekretninu,jer želi biti 110 % sigurna da ce djeca ostat sa njom nakon razvoda a ne kod supruga i njegovih roditelja! hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija