Jump to content

Opcinarnik

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://opcinaklakar.hr
  1. Prema Programu opceg i posebnog dijela državnog strucnog ispita za komunalnog redara, koje Zakone treba uciti??
  2. Prema Programu općeg i posebnog dijela Državnog stručnog ispita za komunlanog redara, koji Zakoni se trabaju uciti??
  3. Po Zakonu se mora placati komunalna naknada na sve nekretnine u vlasnistvu ili posjedu. Spomenuli ste članka 23. stavak 1. Zakona prema kojemu vas Predstavničko tijelo Vaše Jedinica lokalne podrucne (regionalne) samouprave moze osloboditi placanja cijelog ili djelomicnog iznosa komunalne naknade. Trebali bi napraviti zahtjev prema Predstavnickom tijelu JLS-a da Vas oslobode cijelog ili djelomicnog iznosa komunalne naknade.
  4. Moj savjet ti je da odeš do Upravnog odijela županije/grada/općine za graditeljstvo i prostorno planiranje pa se raspitaš, jer ti Prostorni plan uređenja županije/grada/općine ovisi do istih.
  5. Potvrda glavnog projekta je isto što i građevinska dozvola, te je PGP mijenja GD negdje od pocetka 2009. g. U praksi se sada puno brze dolazi do PGP-a nego prije do GD.
  6. Rok je cca 1 mjesec. Ali o tome ti ovise i Hrvatske Vode i gradska/opcinska uprava koje su trebale odraditi svoj posao u slanju potvrda o uplati komunalnog i vodnog doprinosa Upravnom odijelu za graditeljstvo i prostorno uređenje (ili vec kako se zove, ovisi od zupanije do zupanije) koje izdaje Rješenje.
  7. pozdrav, Stranka je jedinstvenom upravnom odjelu podnijela zahtjev za prikljucenje na vodovodnu mrežu. JUO izdaje rješenje i stranka plaća prvu ratu priključka. Nakon određenog vremena ista stranka JUO podnosi zahtjev da odustaje od priključka. Molio bih Vas da me malo uputite i objasnite koji je nacin da JUO ponisti svoje rješenje ili kako je zakonski propisano da se odradi ta radnja. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija