Jump to content

Krznari4

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam 30 godina staža, računski centar, rješenje o neprofesionalnoj invalidnosti 90%. Na listi sam za tehnološki višak. Nudi mi se otpremnina od 6 plaća. Kolektivnim ugovorom firma se glede otpremnine poziva na zakon o radu. Da li mi nude dovoljno što se tiče mojih radnih prava ? Unaprijed hvala.
  2. Susjed je priključen od strane vodovoda na vodovodnu mrežu a nema kanalizacije niti septičke. Da li je tu prekršio zakon ili neki pravilnik glede minimalnih tehničkih uvjeta vodovod ili ima neka rupa u zakonu? Molim odgovor i unaprijed zahvaljujem.
  3. U mom se slučaju radi o službenoj ispravi ( konkretno - krivotvoreno je "Uvjerenje" da je građevina izgrađena prije 15. veljače 1968. koje izdaje Državni geodetski zavod, čime je krivotvoritelj legalizirao svoju građevinu koja je inaće izgrađena 1975. i nema građevinsku dozvolu ), te je na taj način dobio elektroenergetski priključak i dobiva vodovodni priključak koji je upravo sada u proceduri. Pitanje : da li je Državni geodetski zavod kojem sam osobno odnio kopiju krivotvorenog Uvjerenje ( za koje su ustanovili da je stvarno u pitanju krivotvorina )dužan obavijestiti Elektru, Vodovod, Policiju ili Državno odvjetništvo. Unaprijed zahvaljujem Veteranu ili kojem drugom borcu za pravnu državu.
  4. Puno hvala Veteranu na konkretnom odgovoru.
  5. Da li je državna institucija koja ima saznanje o kaznenom djelu dužna o tome obavjestiti državno odvjetništvo ili policiju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija