Jump to content

manuelko

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.legalis.hr
  1. Molim Vas da mi netko pošalje skriptu za državni stručni ispit za VSS na mail manuelko@net.hr Molim Vas hitno mi je. Već treći put tražim, ali nitko ne šalje.
  2. Molim Vas da mi netko pošalje skriptu za državni stručni ispit za VSS na mail manuelko@net.hr Molim Vas hitno mi je! Ovo je već treći put da tražim, ali nitko ne šalje!
  3. Molilim ponovo ako tko ima da mi pošalje najnovije frešku skriptu za državni stručni ispit za VSS i za dio što se odnosi na Europsku uniju što treba naučiti da mi pošalje na manuelko@net.hr. Molim još jednom za što žurnije slanje!!!!!!!!!
  4. I meni također molila bih najnoviju skriptu za državni stručni ispit VSS na mail: manuelko@net.hr. Unaprijed puno zahvaljujem i molim Vas za što žurnije slanje!
  5. Molim cjenjene kolege koji spremaju pravosudni ili su ga tek položili da mi na mail manuelko@net.hr pošalju najnovije skripte za učenje pravosudnog i primjerke presuda i treće pisane radnje. Ponovno upućujem poziv svim kolegama dobre volje da mi pomognu! Puno zahvalna!
  6. Molim poštovane kolegice i kolege dobre volje da mi daju savjet s kojih stranica je najbolje skinuti pročišćene tekstove zakona za učenje pravosudnog ispita i molim da mi pošaljete na moj mail manuelko@net.hr najnovije skripte za učenje pravosudnog ispita i primjere presuda građanska, kaznena i od treće pisane radnje što imate. Unaprijed zahvaljujem svima i molim da mi što prije odgovorite kako bi što prije počela sa učenjem! Veliki pozdrav svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija