Jump to content

mlada_sanja

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molila bih za savjet! Zanima me kako mogu uštjedjeti pri kupnji prve nekretnine(građevinsko zemljište na koju [naravno] ćemo praviti kuću)? Nešto sam načula smanjenje poreza i slične stvari! I gdje bismo se mogli točno raspitati o tome? Unaprijed hvala!
  2. hvala lijepa na savjetu,žalba svakako ide. mislim šta nije u redu,nije. moram reći da sam optimistica,inače me nebi bilo kao borac sam rođena ,tako sam i sve ove godine borila za život,pa ću se boriti i protiv njih...jer ako ne bude bolje idem dalje sa žalbama predsjedničkom uredu i .... a me neće biti ni sram u javnost sa time izači!
  3. Mirovinu su mi izračunali tako da su uzeli moj radni staž(iznosi 3 god.I 22dana),te pridodani staž prema ćl.20 ZOMO koji iznosi 23god.i 5mj.koji se računa od dana nastanka invalidnosti(03.02.2010.) do navršene 55 god.u trajanju 2/3,a nakon 55 do navršene 60 god života u trajanju 1/2. Mirovinski staž koji se računa mirovina do dana 03.02.2010. iznosi ukupno 26god,5mj i 23 dana. Uglavnom imam više staža nego godina,a mirovinom ne mogu pokriti ni troškove liječenja(kontrole hematologa,ortopeda,neurologa...) A nudili su mi opću(staračku)mirovinu! Koja bi iznosila duplo od sadašnjeg iznosa,zbilja sramotno. Znači nije da daju mogućnost rada,nego MORAŠ RADITI da bi imao za jesti!!!!
  4. trebam pomoć naime,da skratim... imam 23 godine i morala sam u mirovinu,nudili su mi opću(staračku)i profesionalnu(invalidsku)mirovinu. imam velikih zdravstevnih problema zbog kojih me i jesu poslali u mirovinu.ja sam odabrala invalidsku mirovinu,s mogućnosti rada.nakon 3,4 mjeseca dobila konačno rješenje za mirovinu koja iznosi SRAMOTNIH 223,73 KN!!!!!!!!!!!!! žalbu svakako mislim napisati ali bi voljela da mi netko pomogne kako i šta napisati da to na nešto liči... unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija