Jump to content

Dean_1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sudski postupak je u tijeku.Stvari su po mom skromnom mišljenju krenule u krivom smjeru.Zatražio bih od suca pravo na branitelja po službenoj dužnosti u skladu sa člankom 66. ZKP. Ljubazno molim upućene za nekakvu šprancu zahtjeva (ili zamolbe) jer bi htio da navedeni zahtjev napišem u pravnoj formi? Hvala
  2. Može li okrivljenik tražiti branitelja po službenoj dužnosti bez obzira što je kazneni predmet iz čl.217.st.1. već u tijeku tj. glavna rasprava je već održana? Unaprijed hvala.
  3. Hvala na brzom odgovoru,uz zamolbu za dodatno pojašnjenje. Od kojeg dana se računa taj rok,od dana uručenja presude ili ? Hvala,Lp
  4. Presudom prekršajnog suda izrečena je novčana kazna.Pitanja: 1)"...15 dana po pravomoćnosti presude..." - kad ističe taj rok tj. kada presuda postaje pravomoćna? 2)zašto nije dopuštena žalba na ovu presudu(čl.244.st.3. PZ-a)? Unaprijed hvala.
  5. Molio bih upućene za konkretan članak zkp-a koji govori o proceduri prikupljanja dokaza sa posebnim naglaskom na dokaze iz dnk analize ako su isti propisani zakonom?! Bilo kakav link ili pm?Unaprijed zahvalan.
  6. Molim upućene za konkretan članak zkp-a o dosljednosti svjedoka ukoliko je isti zkp-om propisan? Naime,zanima me da li je zakonodavac propisao posljednim izmjenama zkp-a dosljednost u svjedočenju više svjedoka? Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija