Jump to content

kikija2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dragi moji forumaši, sumnjam da nitko ne zna odgovor na ovo pitanje. jesam li možda u krivom području objavila pitanje? uglavnom, gospodin još uvijek ne izvršava svoje obaveze, pa vas molim pomoć
  2. Dobar dan, nadam se da sam na pravom mjestu Naime, investitor zgrade u kojoj sam kupila stan se, nakon duge parnice, pristao nagoditi i potpisao da će do kraja kolovoza izvršiti popravke navedene u rješenju, te da će nam do kraja godine isplatiti novac koji nam duguje. Budući je rok prošao, a gospodin nije izvršio obećano, pretpostavljam da trebam tražiti ovrhu. Molim Vas da mi objasnite postupak ili predložite drugo rješenje jer si ne mogu priuštiti odvjetnika. Hvala.
  3. Dobar dan, naslijedila sam 60 hektara šume (po rješenju o nasljeđivanju s mog djeda na majku), u katastru još to područje nije bilo upisano, nakon što je izvršen upis ispada da je svega 30 hektara, odnosno kako sam saznala da se moja rođakinja koja živi u tom mjestu upisala na dio od 30 hektara. molim vas, što mi je činiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija