Jump to content

kastavka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, ne znam jesam li izabrala pravo područje, ali evo ovako. Otvorila bih obrt za knjigovodstvene usluge, ali radim kao voditelj financija u firmi gdje sam uredno prijavljena, plaćaju se svi porezi i doprinosi, isplaćuje plaća... Kosi li se moje zaposlenje s otvaranjem knjigovodstvenog servisa i smijem li ja zapravo otvoriti takav obrt? Unaprijed zahvaljujem!
  2. Hvala na iscrpnom odgovoru. Radi se o udruzi koja ovisi o sredstvima koja se isplaćuju na temelju raspisanog natječaja da li MInistarstva soc,srbi, Ministarstva zdravstva i samog Grada. Ove godine nakon raspisanog natječaja, Udruga nije primila sredstva i ona se zatvara. Zato sam pitala tko je obvezan isplatiti , a Udruga je osnovana prema NKD kao ostale djelatnosti.
  3. Zanima me pravo na otpremninu. Osoba radi u Udruzi koju financira ministarstvo socijalne skrbi i Grad, i nakon 6 godina dobiva otkaz, točnije najavljen je otkaz sa 01.07.2010.,jer se udruga zatvara. Molim Vas odgovor ima li takva osoba pravo na otpremninu? Malo je specifična situacija, pa me zanima kome se možemo obratiti za ostvarenje prava na otpremninu? Upoznati smo s činjenicama da Ugovor o radu mora biti skopljen na neodređeno vrijeme i da bi na Odluci otkaza Ugovora o radu trebalo biti navedeno da se radi o poslovno uvjetovanom otkazu. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija