Jump to content

boris2105

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani dječak je dobro i uspješno se oporavlja, no budući je zadobio napuknuće ključne kosti cijelo vrijeme mi sad to ne ide iz glave i pod stresom sam, žao mi je dječaka, te me zanima jesam li mu nanio tešku ili lakšu tjelesnu ozljedu? hvala.
  2. u svakom slučaju ja prizanjem da sam kriv jer ipak sam udario dječaka ,to je činjenica i ne pomišljam je poricati. Najbitnije je da je dječak dobro ,glava u redu i sretan sam zbog toga. tu se radi o valjda o nekim olakšavajućim okolnostima pa zato pitam svejedno hvala na odgovoru,pozdrav.
  3. situacija ide ovako.... vozim se na mopedu (registriran, papiri uredni) otprilike 30-ak na sat u blizini škole i pješačkog prelaza...nailazim na zebru ispred koje je nepropisno na nogostupu odmah uz zebru parkirano vozilo tipa caddy i koje mi skriva pogled na prilaz zebri tako da ne vidim da li netko namjerava prijeći cestu, povećavam oprez! Točno u trenutku kada se nalazim na zebri istrčava, valjda punim šprintom dječak i takoreći zaletava se u mene da uopće nisam uspio reagirati i prikočiti...ja padam, njega sam pogodio odbija se od mene i pada na pod... policija već bila tamo, alkotest 0,0 očevidaca ima, naravno vozač caddy-a je shvatio da mu nije svejedno i nakon što je vidio da je mali koliko toliko dobro pita policajca jeli slobodan i naravno odlazi na njihovo odobrenje... očevid je napravljen, poslikano je doduše bez tog caddy-a jer je "na vrijeme " tip otišao. Svjedoka za caddy-a imam ako bude potrebno. Koliko sam kriv i kakve su sankcije za mene te kakva je procedura u slučaju da dječak, koji ima napuknuće ključne kosti, traži odštetu? Od koga se naplačuje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija