Jump to content

vladka

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. oštečenje sluha!! prava molim da mi neko odgovori!!potvrđeno mi je oštečenja sluha koja je potvrđeno medicinskom dokumentacijom.Gdje mi je indicuirano slušno pomagalo diagnoza-CSUA094 Digitalno slušno pomagalo-kanalno - Perceptivni gubitak sluha obostrano H90.30 Zanima me da li imam pravo na invalidninu ili nekakvu naknadu .Zaposlena sam i ne zanima me mirovina jer sam sretna što imam stalni posao.Šaljem upit kako bi mi neko odgovorio da li imam ikakva prava .Nisam upučena !! Imam 13.god radnog staža. 42 god.života.
  2. Zanima me da li ja mogu svom poslodavcu blokirati račun u fini .Kako mi nije isplatio plače moj račun je blokiran ,ovrhe stigle na naplatu ukinut minus............ ( kako smo svi jadni ) neisplačene plače od 6mj prošle godine.Eto kad bi samo mogla ja njemu blokirat račun .::::::::::((((((( nebi morala razmišljati o dugovima
  3. molim odgovor tko ima pravo povrat poreza za 2010 G Na bolovanju sam neprekidno od 3mj 2010g .Bolovanje neredovito isplačene a za 11 i 12 još nisam dobila?
  4. hvala vam na odgovoru!! međutim tako sam nesretna.Opet ista priča firma je deblokirana baš u krivo vrijeme...Ja se pitam sad kome da idem???? šta dalje??? jer po svemu sudeči moj mi poslodavac ni sad ne namjerava uplatit bolovanje.. tko mi u ovom slučaju može pomoć? koga pitat za savjet?? da li da se obratim odvjetniku?? jer ovo više nema smisla!!!!!!!!!!!
  5. Molim da mi netko odgovori !!! ako je radnik na bolovanju a firma u blokadi,mora čekat tri mjeseca,kako bi dobio svoja primanja .ali;od HZZO .Što se dogodi ako???? firma najavi radniku da če se njegov račun odblokirat netom prije isteka tri mjeseca?? tko je dužan platit radniku njegova primanja u ovoj situaciji???? još nešto!!!Firma je dužna radniku plaču od 5 mj.2010 g..Kako je radnik na bolovanju,doznake nosi u HZZO.Firmi je račun blokiran 25.07.2010 g..Potvrda o blokadi uredno dostavljena u HZZO.Znači molim odgovor!! Ko;isplačuje radniku njegova potraživanja ako se dogodi da se račun firme odblokira baš par dana prije isteka tri mjeseca:((
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija