Jump to content

anna7

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na obavjesti. Tako nešto sam i pretpostavljala. Brat mi je maloljetan te je otac umjesto njega odlučio (kao uzdržavatelj). A ugovor, ili izjavu nismo dobili pa ne znamo o čemu se radi.
  2. Problem je u tome što ne znamo o kakvom je ugovoru riječ. Rekli su nam da je najbolje da sve prepišemo na oca. Moj problem je taj što je to bio prvi put da nisam čitala što potpisujem i ne znam što bi to moglo sve biti. Nisam mislila da bi u takvom trenutku netko htio, a pogotovo ne moj otac, nam oduzeti ono što nam pripada.
  3. Nakon smrti majke prije 3 godine, bili smo kod javnog bilježnika na ostavinskoj raspravi. Nasljednici su bili moj otac, punoljetna sestra, maloljetni brat i ja. U tom trenutku smo bili emocionalno rastrojeni te su na toj raspravi (javna bilježnica je obiteljska prijateljica mojih roditelja) su nam predložili kako bi bilo najbolje da sve prepišemo na oca da se ne moramo mučiti sa ostalim stvarima. U tom trenutku mi je bilo svejedno i potpisala bih bilo što. Sada me zanima kakav ugovor može biti? Te da li je to dugotrajan ugovor koji se ne može raskinuti? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija