Jump to content

gderezic

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani.Imam veliki problem,godinama mi uzastopno curi kanalizacija iz susjedovog stana iznad mene(curi oko 10 god).Sa susjedom sam puno puta razgovaral na dostojanstveni način oko tog curenja,prije 3 god.plafon mi ispod njegove Wc skoljke otpal na moju školjku,to vam je bio promjer 60 cm. i 4 cm debljine,pokraj toga isto od njegovog sifona sve mi otpalo ne plafonu negdje oko 40 cm.Kako on tvrdi ,on je promjenio cijevi u svom kupatilu prije 2 god.Ja sam u međuvrijemenu ima oko 2 god.kompletan strop svog kupatila renorviral,obnovil ob svojem trošku koji nije bio mali,nisam mogao više gledati,to je smrdilo,zaudaralo.itd.Ja sam si kupatilo obnovio ,i sad je počelo sve ispočetka,več je vidljivo curenje iz njegovog sifona,boja je nabubrila,fleka je oko 60 cm,i jako smrdi.Otišo sam po njega vlasnika da vidi ,pogledo je ,došel je opet s majstorima on svojim,gledali su tu fleku na stropu,u tim našim razgovorima mi je vlasnik dao do znanja da ga tužim,da on to ne misli popravljati,počeo me ubjeđivati da su krive cijevi kanalizacijske itd.Moj strop je opet pun govana.U svim tim razgovorima on mi kaže da ga tužim,ja sam otvorio vrata i istjero ih iz svog stana.Reko sam mu da on to radi namjerno.Molim za pomoč što da radim.
  2. Sezonski radim i svaki mi se mjesec produžuje ugovor,dali sa istekom ugovora prekida sve,a umeđuvremenu je otvoreno trudničko bolovanje.Puno hvala na odgovoru
  3. Dao sam otkaz zbog neisplate plaće kod poslodavca koji mi je na kraju isplatio jedan dio plaće putem kompenzacije materijala. Međutim iznos na računu koji sam zaprimio bez mojeg je potpisa nadnevak izdavanja robe nije ispravan već je račun izdat mjesec dan nakon robe, način plaćanja i neke stavke se ne poklapaju sa zaprimljenom robom(izdan je jedan proizvođač na računu koji je skuplji od proizvođača koji sam zaprimio). Na upit poslodavca za račun za zaprimljeni materijal rečeno mi je da se žalim upravi za vodovod.
  4. Zanimljivo,postavili ste pitanje i sami odgovarate,kako znate da neće biti posljedica,itekako se posljedice osjete s vremenom.
  5. isplatili su mi nesporni dio bez moje suglasnosti potpisa na njihovu izjavu,poslala sam žalbu koja je na razmatranju kod njih(osiguravajuče kuče),nemogu da shvatim tu njihovu procjenu totalne štete dok je bio u voznom stanju,od lijepog auta procijenili su nesporni dio za mene neprihvatljiv,a sporni ako dođe do suda,troškovi,odvjetnik ostati će mi malo i zaključila sam to ,pošto sam upoštevala znakove i zaustavila se obilježenom pješačkom prijelazu od osiguranja neču dobiti ni pola od stvarne vrijednosti uništenog auta,novca za drugi nemam,ostala sam bez auta,zbog osiguravajuče kuče.Jeli sam u pravu.
  6. ,jeli smo kao građani izigrani,bez odvjetničke zaštite,zbog čega
  7. Sad nam je malo jasnije,ali ja taj nesporni dio nisam potpisala da prihvačam,nego sam uložila žalbu,željela sam da se načinjena šteta isplati u cijelosti,a ne po nekim djelovima(sporni,nasporni),načinjena šteta ja totalna procijenjena od osiguravajuče kuče,šteta načinjena se ne prepoznaje u djelovima jer je šteta totalna,htjela bih pitati da li stvarno moramo sudski se suditi,Da li se može taj takozvani sporni dio,van suda riješit.(zbog troškova)
  8. Prije 3 tjedna sam imala prometnu nezgodu,bila sam zaustavljena na obilježenom pješačkom prijelazu,propuštala pješake i u tom trenutku je naletio name drugo vozilo.Pozvali smo policiju i hitna je zbrinula ozljeđene.Nastala je totalna šteta procijenjena od osiguravajuče kuče,dobila sam izjavu o namirenju štete s kojom nisam zadovoljna,podnjela sam žalbu pismenu,izjavu nisam potpisala,ali drugi dan su mi isplatili na tekući raćun novac,zvala sam osiguravajuću kuću,izjavili su da su mi isplatili nesporni dio,pa da ide onda sporni dio.Mene zanima kakav je to nespori dio,a kakav je sporni dio i dali je to po zakonu.Unaprijed vam se zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija