Jump to content

tonka24

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala vam puno na pomoći, mogu li ikako izbjeći plaćanje kamata koje su mi se nakupile u ove dvije godine? nemam samo kamate za korištenje javne površ., nego i za zdravstveno, mirovinsko itd. da li to sve ovisi o dogovoru s poreznom ispostavom?
  2. štovani,zahvaljujem se na brzom odgovoru. u rješenju stoji citiram:porez na korištenje javnih površina, dug 11 250 kuna+ kamate 2 423 kune ukupno 13 673 kune.dokument je poslan od strane ministarstva financija-porezna uprava. ja sam na toj javnoj površini imala postavljen štand za prodaju suvenira,a za to sam morala tražiti dozvolu od grada. po kojoj osnovi oni izračunavaju kamate i mogu li se ikako izvući iz duga? na kraju dopisa mi piše da ako odmah ne podmirim iznos u roku od 8 dana će pokrenuti postupak ovrhe, međutim to je bilo prije mjesec dana i još nije pokrenut nikakav postupak koliko ja znam, tj. nisam dobila nikakvu obavijest. napominjem da sam u međuvremenu zatvorila obrt. hvala
  3. molim pomoć! 2008. god. imala sam obrt za prodaju suvenira i štand u jednom turističkom mjestu. trebala sam platiti porez na javnu površinu 11000 kuna, međutim zbog iznimno loše sezone nisam ništa zaradila. nedavno sam zatvorila obrt i sad mi je došla obavijest da moram platiti porez (dug) + kamate 13000 kuna. ima li smisla da pišem žalbu, koje su mi osnove za žalbu i mogu li tužiti grad zbog loše sezone? molim hitan odgovor!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija