Jump to content

golubnjak

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma pitali smo i rekli su da me moraju dat na sud za prekrsaje neznam sta da kazem ocito cisti primjer kako nasa drzava funkcionira.
  2. Da on je dolazio kontra smijer po toj ulici sta se smatra ko glavna ja bio na sporednoj isto jednosmijerna ja sta na stop provijerio ljevi i desno krenuo i nas je udario misli ja nikako nisam ga mogo vidit jer je vozio brzo jer da je sporo bi se u nas zaustavio a nako 20 metra!!!! Meni nije jasno kako meni mogu optuzit za oduzimanje prednosti ako on tamo nije imao prednost, jedini koji mogu imat prednost su hitna policija .....itd mislim ali oni imaju rotirke i sirene pa i sljep bi ih uocio!!! Mislim meni to dijeluje full apsurdno ali eto sta mogu vidit cu sta ce rec sud za prekrsaje!!!
  3. Cu probat sto jasnije obijasnit! Subota navecer ja i cura dolazimo na raskrce dvije jedno smijerne ulice ja stojim na stop provijerim ljevo i desno dali ko ide neide niko lagano krenem i budala iz kontra smjera pobere nas velikom berzinom pokupi nas prednji dio zatuce se u zid i pobjegne sa mjesto nesrece! idem po zapisnik normano nasli lika neregistrirano auto, ali u svemu tome okrive i mene za oduzimanje prednosti!!! Kako je to moguce da ja oduzimam prednost autom koji je dojurio velikom brzinom iz nedopustenom smijeru! Ja u ovo ne mogu vjerovat!!! Ako nisu vam jasne neke stvari slobodno pitajte!!! Ono sta mene muci da HUO nece tijet platit ako sam je isto kako kriv!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija