Jump to content

antun298

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam pitanje. Kupio sam stan na licitaciji od suda u studenom 2010 god. Uredno sam uplatio jamčevinu i ostatak iznosa. Sve uredno i u roku. Na licitaciji je sve dobro proslo. Nije bilo niakavih incidenata i slicno, sve super i sve 5 Danas sam dobio rjesenje od Zupanijskog suda (jer je predmet otisao sa Opcinskog na Zupanijski zbog zalbe vlasnika stana). U rjesenju pise da se stan vraca starim vlasnicima, da se javna prodaja ponistava i da vlasnici stana podmire svoja dugovanja itd.... Ja sam izbezumljen. Kako je to moguce?? Cekam odgovor, posteno sam sve kupio, platio.... Novci stoje vec 4 mjeseca kod suda a ja ni novaca ni stana i oni vrate stan na kraju. Kako je to moguce, pa mi smo drzava koja ide u EU a ovo nisam niti sumnjao. Sta da sada radim? Imam li pravo na odstetu od suda? Kamate? Zalba? Molim pomoc, savijet, slicno iskustvo. Bilo sto. Jer za ovakvo nesto nisam ni znao niti pomislio da je moguce. Hvala.
  2. Ovako, u mojem je dvorištu trafostanica još od 60-ih godina. Ja samvlasnik kuce od 2000. Trafostanica mi je udaljena od spavate sobe nekih 10 metara. Mene ne zanima koliko ona zrači i dali ću dobiti rak od nje. Ne smeta mi ni sto zuji. Mene zanima mogu li dobiti kakav najam od Od HEP-a? Nekako da unovcim to sto se oni Koriste mojim posjedom? P.S. Znam da je prijašnjih vlasnik prije rata ugođaj najam od Elektre tadašnje.
  3. Jel nitko nije imao sličan slučaj? Jel da odem u Gradsku upravu pitati o čemu se radi jer je to gradska zemlja gdje je taj put? Pa ni na kraju pameti mi nije bilo da neću moći graditi tamo jer sam između dvije SAGRADENE kuće !!! Šta da radim?
  4. Pozdrav, imam problem Kupio sam gradilište u ulici koja ima jedan odvojak, u tom odvojku je sagradeno 6 kuca. Moje zemljište je predzanje u tom odvojku. Taj odvojak kruži oko jednog velikog dječjeg igrališta i asfaltiran je. I tu kreću moji problemi. Taj put nije ucrtan i ispada da ja nemam pravo dobiti građevinska dozvolu jer nemam prilazni put gradilištu - po papirima a u stvarnosti mi je put pod nosom i to asfaltiran ali nije ucrtan! Ostale kuće su sagradene ja neznam onda na koju foru. To radosnu vijest su mi rekli prije jedan sat u tom uredu. Šta da radim sada??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija