Jump to content

ikominator

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pa pitam se,gdje je tu pravda? svatko blesav zna da majka uvjek ima prednost,nad skrbnistvom! plus jos sto joj tata ima veza,a to kod nas u slavoniji puno znaci,jer korupcija je kod nas jaka!znam da su optuzbe teske,ali tako je to! zaista se ne zelim rastaviti,ali mislim da ce mi supruga zabiti noz u leda i sve mi uzeti iako nisam ni malo kriv! zato pitam,ima li kakva "kvaka" da se obranim? ja za dokaz imam samo te poruke i njeno usmeno priznanje!
  2. hajde pogledaj moj problem,pod naslovom "bracni ugovor",tamo mozes procitati da se meni slican,ali puuuno gori problem desio,no jos sam sa suprugom zajedno! pitao sam ono iz cistog razloga da me opet ne sje.e i da mi ne uzme sve sto imam,o opet se nadam da ce sve mirno proci! u tvom slucaju su ipak u pitanju samo poruke,probaj to razgovorom rijesiti,bez suda,malo ces patiti,ali i djete ces lisiti groznog zivota! pravno ti ne mogu pomoci,jer se malo razumijem u pravo,ali ti mogu mozda pomoci zivotnim savjetom:probaj razgovarati,preboliti,vjeruj mi ,bolje je!
  3. sto se tice nemoralnosti,ja za dokaz imam samo njenu priznaju(koju ona naravno moze demantirati) i sve sms,mms,te video poruke!imam i sve nalaze,te potvrde od doktora,sa datumima kada je sin bio u bolnici!puno poruka je poslano u to vrijeme,jako su explicitnog sadrzaja! "vracanje" ti sms poruka sam obavio sam,pa me zanima,dali je to jasan dokaz nemoralnosti na sudu,u slucaju da se razvedemo na nesporazumni nacin!
  4. u braku sam 6 godina i imamo jedno djete. nedavno sam saznao za visestruke prevare i raznorazne afere moje supruge. to sto je radila je stvarno bolesno i nema nikakvog opravdanja! 2 godine je imala ljubavnika,te je preko interneta slala svoje fotografije,videoe drugim strancima! to je sve radila dok nam je sin bio bolestan,puno puta u bolnici i dok sam ja radio! ona je porjeklom iz bosne i hercegovine,nije zaposlena nigdje i nema nikakva primanja!znaci u slucaju rastave,ona moze otici samo svojima roditeljima u bosnu! zanima me,posto smo u braku sekli nekakvu imovinu,kuca i auto,koji su na moje ime,tko bi imao prednost na sudu za imovinu i djete!? ja sam stalno zaposlen i nikakda nisam varao u braku! ona kaze da se kaje za sve i da je spremna sve napraviti da to dokaze!stoga sam odlucio da napravimo bracni ugovor,u kojem bi bilo da se supruga odrice sve imovine i djeteta u slucaju rastave, pitam vas gdije se takav ugovor moze napraviti i koliko bi on realno trebao kostati? pitam to jer kod jednog javnog biljeznika smo vec pitali,no on je sumnjao na prisilu i rekao da bih napravio takav ugovor za 2 500 000kn,malo previse mislim! molim za pomoc!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija