Jump to content

dokaz

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Problem je taj moj suprug ima dug od obtra na poreznoj od 2007. god koji je na današnji dan 100 000 kn na svoje ime ima jedino vozilo na kredit kupljeno 2003, niti račun u banci ,suh ko barut.. god na koje je sjela porezna ,on je lani zatvorio obrt a dug je ostao.Da li taj dug može ići u zastaru. napominjem nema nikakvog prihoda ,na birou je.Molim odgovor .
  2. Kod mene je problem taj da mi suprug ima dug na poreznoj na obrt,koji je privremeno zatvoren,pa me zanima koliko treba proči do zastare ako dug je od 2007.povečavaju se kamate,i da se nedaj bože što mu dogodi,porezna mu je več sjela na pokretninu i nekretninu,da li ja nasljeđujem taj dug ili se porezna nadmiruje nekr. i pokretninom.Hvala
  3. Nadovezano na to počelo je i psihičko zlostavljanje mene i moje djece,mene bilo kad siđem van iz stana me napada pogrdnim riječima ne birajuči ni mjesto ni vrijeme kad sam sa djecom ,te kad nas nema doma dolazi mi djeci u stan te starijoj krćeri mi govori sve loše o nama roditeljima te kad mala nas brani ona se svađa sa njom i neće sići van i govori da je to njezino,pa kaj smo prisiljeni psihičkom maltretiranju iseliti se van i ostaviti sve što smo uložili dajte mi savjet kome da se obratim jer mi i djeca dosta stradaju u vezi toga.
  4. dal ima ko kakav prijedlog što učiniti
  5. pa dal imamo kakva prava u vezi tog stana ,dal da uzmemo odvjetnika jer nam prijeti deložacijom a tu su i dvoje malodobne djece.Dokaze nemamo nikakve jer smo stan uredili prije 7 god.
  6. dokaz

    kako do prava

    več 12 god živimo u potkrovlju obiteljske kuće kojeg smo sami uredili, kojoj je vlasnik svekrva.Povodom nesuglasica između sina i nje ,njegovi roditelji zahtjevali su u par navrata da se iselimo.Sad me zanima jedno, svekrva povodom uzimanja kredita ima hipoteku na kuću,dal mi barem imamo pravo zatražiti vlasništvo našeg stana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija