Jump to content

black13angel

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pribojavao sam se ovakvog odg U stvari uopce me ne cudi da se nista po tom pitanju ne moze uciniti. Ako netko dobije kakvu ideju molim Vas napisite...
  2. Nadam se da cete mi uspjeti pomoci u mojem problemu jer stvarno ne znam kome bi se trebao obratiti za moj prob...niti kako ga rijesiti. Pokusat cu ga sto iscrpnije objasniti. Naime zgrada je gradena 1990-1991.g. , znaci u ratu,te je zgrada dobila samo 5 parkirnih mjesta na 16 stanova. Danas zgrada posjeduje 11 parkirnih mjeta (uredenje placeno iz pricuve, te iz dobrosusjednih odnosa nam je "poklonjen" prostor-travnjak ispred obiteljskih kuca) a problem sa parkiranjem sve vise dolazi do izrazaja jer svaki stan ima barem po jedan automobil. Ulica u kojoj se zgrada nalazi je dvosmjerna i umjereno prometna tako da nikada ne prakticiramo parkiranje na cesti da ne ometamo proomet. Oko zgrade nalaze se sve prizemnice sa svojim prilazima do ceste i naravno svaka kuca ima auto. Do prije nekoliko dana (a trajalo je 15g) parkirali smo u susjednoj ulici koja je poprilicno blizu, te je vrlo slabog prometa,dok nam nisu poceli dizati automobile paukom. Istina, ogrijesili smo se u prometna pravila i jasno nam je da se tamo ne smije parkirati. Problem nije u nasoj vozackoj bahatosti nego nuznosti."Staro" parkirno mjesto iako protuzakonito ne smeta odvijanju prometa. Moja pitanja su: 1. Kako uopce rijesiti prob parkinga ,jer za daljnje prosirenje mjesta definitivno nema? 2. Kako rijesiti prob parkiranja ljudi koji nisu iz zgrade? (postavljene su 3 table da je parking samo za stanare zgrade)...da li se moze pozvati pauk ili je jedino rjesenje postavljenje nekakvih blokada? 3. Da li je kaznjivo da parkiramo u nasoj ulici (isprekidana linija) na cestu automobile? (to je ujedno praksa ulica oko nas) 4. Kome se uopce moze obratiti za ovaj prob....da li se treba tuziti nekoga jer situacija nam postaje doslovno neizdrziva?
  3. @koraljka Takoder imam isti prob ,ali sam iz Osijeka. Koliko sam shvatio meni nema druge nego platiti ponovno postarinu DHL-u? Takoder da li postoji neki nacin izbjegavanja DHL-a nakon sto je to stiglo u HR? Nekako mi je nelogicno da je moj paket zavrsio na carinarnici u ZG.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija