Jump to content

nivesf

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslodavac je uveo promjenu da umjesto osobnog imena na računu stoji oib osobe koja je poslužila stranku!!!! Smije li Poslodavac tako nešto? Zar nije oib tajan kao i jmbg? Hvala.
  2. LIjepi pozdrav, moj se poslodavac počeo pridržavati Zakona pa ne dozvoli prekovremene, zahtijeva da svaki djelatnik "odmara" 12 sati jer je u pitanju smjenski rad. Ja kao zamjena djelatnicima upravo tada kada su oni slobodni radim ali ni meni ne dozvoli da radim dva dana uzastopno ako nije pauza 12 sati. Prijavljena sam na nepuno radno vrijeme (20 sati tjedno/ 80 mjesečno). Kako sam plaćena po satu dogodi se da nemam dovoljno sati. Radim samo vikende jer tada svi hoće slobodno a preko tjedna nikome ne pada na pamet uzeti slobodan dan. Da li i ja uistinu moram imati 12 sati odmora a radim samo 2 dana tjedno ? Da li je ista situacija i za 30 tjedno /120 mjesečno? Hvala
  3. Unaprijed se ispričavam ako je o ovome već bilo rasprave ali trenutno sam veoma revoltirana pa Vam se zato i obraćam. Problem je slijedeći - djelatnica kioska uporno ne ispostavlja račune za proizvode koje kupim kod nje - bilo da se radi o karti za bus, cigaretama ili sladoledu. I još kada ga zatražim sva je ogorčena što sam je to pitala. Ovo se ponavlja već mjesecima, a sada sam shvatila i da prodaju stare stvari i ne mogu ni reklamirati jer nemam računa. Koji je način da se ona i ta firma, vlasnik ili tko već sankcionira?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija